Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dekorasyon

Dekorasyon

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dekorasyon

Yaz geldi birazcık evde değişiklik yapmak istedim nelere yapabilirim derken alternatif şeyler buldum Mesela ufak dokunuşlarla odamın görüntüsünü değiştirebilirim diye düşündüm ve internette gezindim Mesla duvara tablo asmak yerine puzzle asabilirim ya da ne bilim kendim bişiler yapabilirim En sonda bi yerde gördüm EL-Bİ Elektrik | Elektrik Anahtarı, Priz, Elektrik Fişi, Grup Priz, Anti Bakteriyel, Nemli Yer çok renkli tasarımlar var Kullanıcam bi yerlerde en azından klasik değil :) sizlerle de paylaşmak istedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com