![]() |
En Çok SÖylenen Yalanlar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Çok SÖylenen Yalanlar..EN ÇOK SÖYLENEN YALANLAR Ben zaten anlamıstım ![]() Önemli olan ruh güzelligi canım ![]() Senden baska kimseyi sevmedim ![]() Aaaa ![]() ![]() ![]() Bir kereden birşey çikmaz ![]() Yarin tamam ![]() Ögle tatili yapmiyoruz ![]() Hiç acitmayacak ![]() Simdi ben de seni arayacaktim ![]() Orijinal yedek parcasi ![]() Telefon sehirler arasina kapali ![]() Burada torpil geçmez ![]() Girilmez levhasini görmedim ![]() Yemege kalin ![]() Çok üzüldüm ![]() Her bedene uyar ![]() Davetliydik ama gitmedik ![]() Bu kizi kimler kimler istedi ![]() Herkese esit zam yapildi ![]() Hatirasi var ![]() Herseyin en iyisine layiksin ![]() Sadece arkadasiz ![]() O benim agabeyim gibiydi ![]() Ben zaten böyle olacagini biliyordum ![]() Emrin olur ![]() Arkasindan degil, burada olsun yüzüne de söylerim ![]() Bilsem söylemez miyim??? Ayip ettin valla kimseye söylemem Kolay gelsin herkese, Aradim valla yoktun ![]() ![]() ![]() Kusura bakma güzelim, bizde de hiç bozuk kalmadi ![]() Yolda lastik patladi ![]() Çok kolay bir ders ![]() ![]() Baba, bu dönem kitaplar çok tuttu ![]() Yedi göbekten Istanbul'luyuz ![]() Üç saatte Ankara'ya indik ![]() Çok yakin ahbabim olur ![]() Elimizde büyüdü ![]() Orada durumunu toparlamis ![]() ![]() Paranin ne önemi var muhim olan insanlik ![]() Abi sen kapat, ben hemen ariyorum ![]() Çocugu çıkardım bile, birazdan sende ![]() Kesinlikle kirilmaz ![]() Imkansiz, daha ucuza bulamazsiniz ![]() Simdi seni düsünüyordum ![]() Hayir efendim çekmez ![]() Giyince açilir, merak etmeyin ![]() Çek bekliyorum, geç kaldi, gelsin hemen yatiracagim ![]() Seni sevdigim için yapiyorum bunlari ![]() Kapatmam lazim, ocakta yemek var ![]() En dogru, en hizli, en detayli haberler için bizi izleyin ![]() Biz demokrasinin bekçisiyiz ![]() Saat durmus, çalmadi ![]() Yok canim, benim degil, arkadaslar unutmus ![]() Biz de simdi içeri girdik ![]() Biz de tam kapidaydik ![]() Aaa, sana en az bes e-mail gönderdim, almadin mi? Sürekli arıyorum, düşmüyor ![]() |
![]() |
![]() |
|