Eski İstanbul Erkekleri |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eski İstanbul Erkeklerigünümüz erkeği "POZİTİF" "NEGATİF" "COOL" "BAKIMLI" "ÇILGIN" "AŞIRI İLGİLENEN" "İLGİLENMEYEN" "ELLEME ÇATLAR OYNAMA PATLAR TARZI KIZLAR" "SEVGİSİNİ BELLİ EDEN" "SEVGİSİNİ BELLİ ETMEYEN" "AĞLAYAN" "AĞLAMAYAN" "AŞIRI GÜZEL" "GÜZEL" "GÜZEL OLMASIN BENİM OLSUN" "ÇOK TEMİZ" "BİRAZ PİS" "ÇOK PİS" "METALCİ" "AMETALCİ" "HERYERİNİ DELDİREN (piercing geyiği) " "YOK ABİ GÜZEL GİYİNSİN HANIM HATUN OLSUN TARZI" "BEKLETEN" "BEKLETMEYEN" "YEMEK YAPABİLEN" "YEMEK YAPAMAYAN" "ENTEL" "DANTEL" "KAZAK ÖRMEYİ BİLEN" "EVDE BİR TON DANTEL BARINDIRAN (ÖRME İŞİ)" "İÇEYİ SEVEN" İÇEMEYİ SEVMEYEN" "BENİMLE İKİ KADEH TEKİRDAĞ İÇECEK BE ABİ TARZI" "SOFT" "HARD" "SO SO" "SABAH SENDEN EVVEL KALKAN" "SABAH SENDEN SNRA KALKAN" "HEP YATAN KAHVALTI HAZIRLAMAYAN" "YOK ONA BEN KAHVALTI HAZIRLARIM SULTANIM O BENİM TARZI" "GELMEYİM AYAĞIMIN ALTINA ALIRIM TARZI" "TERLİK FIRLATAN" "DAYAK SEVMEYEN" "DAYAK SEVEN" "MAZOŞİST" "KROŞİST" "KASLI" "GÖBEKLİ" "SICAK OLSUN" "MUŞMULA OLSUN" "BEN SICAKLIĞINI HİSSEDEYİM YETER" "KAYINVALİDESİYLE İYİ GEÇİNSİN" "KEYINVALİDESİYLE İYİ GEÇİNMESİN" "MÜMKÜNSE AĞZI OLSUN AMA DİLİ OLMASIN" "AKŞAM ERKEN YATSIN" "AKŞAM GEÇ YATSIN" "HİÇ YATMASIN" "BERABER YATARIZ" "HER AKŞAM MEYVEMİ HAZIRLASIN" "MEYVEYE GEREK YOK MISIR PATLATSIN" "MISIR KİLO YAPAR DİYE LAF ETMESİN" "YAZMASI OYALI" "KUNDURASI BOYALI" "MİNYON OLSUN" "YAPILI OLSUN" "UZUN OLSUN" "KISA OLSUN" "90-60-90 OLSUN" "90-90-90 OLSUN" "90-45-90 OLSUN" böle biri ben tanıyom ya "120-60-90 OLSUN" bir arkadaşın isteği "ŞARKI SÖYLEYEBİLSİN" "MÜMKÜNSE ŞARKI SÖYLEMESİN SUSSUN" "O BÜLBÜLDÜR NE SÖYLESE DİNLERİM ÜZME BENİ NE OLURSUN " "İNTERNET KULLACINISI OLSUN" "İNTERNET KULLANICISI OLMASIN" "İNTERNETİ VERİMLİ KULLANSIN" "KLAVYE NE MONİTÖR NE BİLSİN" "NE YAPCAK KLAVYEYİ MONİTÖRÜ MÜMKÜNSE BİLMESİN" "CİDDİ" "AŞIRI CİDDİ" "ŞAKABAZ" "HÜZÜNBAZ" "ABSÜRT" "DİK YÜRÜYEN" "KIVIRTAN" "KIVIRTMAYAN" "AŞKA ÖNEM VEREN" "PARAYA ÖNEM VEREN" "HEM AŞK HEM PARA DİYEN" "PARA YOK AŞK DA YOK (NE kadar EKMEK O KADAR KÖFTE TARZI)" "İKİ GÖNÜL BİR OLUNCA SAMANLIK SEYRAN OLUR TARZI" "12 ÇOCUK DOĞURABİLECEK VERİMLİ HATUN" "VERİMSİZ AZ ÇOCUK DOĞURABİLEN HATUN" "İLLAKİ TÜP BEBEK İSTERİM TARZI" "BEN BEBEK DOĞURMAM SARKIYOM TARZI" "SEN İSTE HER SENE DOĞURAYIM TARZI" "DOKTOR ELLEMESİN BENİ KOCAM DOĞURTUR TARZI" "HER AY KABUL GÜNÜ OLSU" "KABUL GÜNLERİNDE ALTIN TOPLAYAN TARZDA" "KABUL GÜNÜ MABUL GÜNÜ İSTEMEM" "NE YAPIYOSA YAPSIN BENİ BULAŞTIRMASIN" "YAPSIN YAPSIN BİR HAYRI DOKUNUR" "YABANCI MÜZİK DİNLESİN" "NE YAPACAK ECNEBİ MÜZİĞİNİ TÜRKÇE MÜZİK DİNLESİN" "BİRAZ MODERN OLSUN İLLAKİ ECNEBİ MÜZİĞİ DİNLESİN" "SANAT MÜZİĞİNDEN BAŞKASINI DİNLEMESİN" "EN İYİSİ YEMENİSİ KINALI POTİNİDE BOYALI OLSUN HALK MÜZİĞİ DİNLESİN" |
Eski İstanbul Erkekleri |
06-24-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eski İstanbul Erkekleri1-Çoğu zaman siyah takım elbise ve beyaz gömlek tercih ederlerdi 2-Elbiseleri her zaman temiz ve ütülü olurdu 3-Ayakkabıları siyah kundura olurdu,her zaman boyalı ve temiz olurdu 4-Değişmez ve yanlarından ayırmadıkları aksesuarları vardı; -Altın veya gümüş cep saati -Oltu,Kuka veya Kehribar bir tesbih -İyi marka bir silah veya bıçak -Altın veya gümüş tabaka ve çakmak -İyi bir kalem -Boyunlarında bir muska 5-Kolay kolay kavga etmezlerdi,ama kavgadan da kaçmazlardı 6-Karakola düşmeyi kötü sayarlar ve çekinirlerdi 7-Başları dik,kolları hafif açık,göğüsleri öne doğru (bir kartal misali),ağır ağır ve temkinli yürürlerdi 8-Hepsi mutlaka bir sanat sahibiydi,eğlenmeyi de severlerdi 9-DDüşkün ve ihtiyacı olanlara yardım ederler ve asla dile bile getirmezlerdi 10-Kavga edip birini döverlerse,olayı sonra soranlara ''evet olmuştu öyle bir olay ama kapatalım konuşmayalım''derlerdi 11-Kendinden büyükler kim olursa olsun,o yere girdiğinde ayağa kalkarlardı 12-Sevdikleri için ölmekten asla çekinmez seve seve ölüler veya gerekilenleri yaparlardı 13-Büyüklerine saygıda asla kusur etmezler,kusur edenleride uygun dille uyarırlar,hatta bir daha cemaate bile almazlardı (Hayat mecmuası 1985 baskısı) |
|