Hiç Bir Şey Değişmedi,Değişmiyecek |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Bir Şey Değişmedi,DeğişmiyecekBELKİ HİÇ O günden bu yana hiçbir şey değişmedi Ve ben hala bakamıyorum gözlerinin içine Ve hala bakışlarım hep kaçamak sana karşı Sevdim seni,kimi zaman hıçkırıklara boğularak, Kimi zaman seni düşünerek sevdim Sen uzanıp ta tutamadığım,isteyip de dokunamadığım oldun hep Oysa küçük masum bir hayaldi benimkisi Kolay mı zannediyorsun sensiz kalmayı Kolay mı zannediyorsun senin verdiğin hüznü duymayı Dedim ya o günden bu yana hiç bir şey değişmedi Tek değişen şey sana olan bu fırtınalı sevgimin şiddetlenerek artması oldu Çünkü seni sevmek yıldızlı bir gecede seni özlemek, Hiç tanımadığım bir kişiyi sana benzetebilmekti O yüzden seni hep bulup bulup kaybettim akşamüstleri Tıpkı küçük bir çocuk gibiydin Haylaz,bir o kadar muzip ve beni hep şaşırtan Ve ben hala bakamıyorum gözlerinin içine Ve hala bakışlarım hep kaçamak sana karşı Şimdi o sonbahar mevsiminden bakıyorum hayata Tıpkı sarı bir yaprak gibi,bir oyana bir buyana Sürükleniyorum sert rüzgarlarla,yalancı maviliklerle Aradan kaç gün geçti bilmem, Geride hüzün tomurcuklarına sarılmış Ağlayan küçük bir heykel bıraktın Kimseleri göremesin kimseleri sevemesin diye Oysa küçük masum bir hayaldi benimkisi Ve sen hep küçük bir çocuk gibiydin beni hep şaşırtan Şimdi içimde,ayaklarıma dolaşan Bir kuru yaprak gibi yarım kalmış sevdan kaldı Biliyorum seni sensiz yaşayacağım ömrümün geri kalan vaktinde, İçimde hep bir şeyler eksik kalacak İçimdeki yap bozun parçaları hiç tamamlanmayacak, Sen beni asla sevmeyecek ve hep kaçacaksın sevgimden Belki gözlerimdeki sarhoşluk hiç dinmeyecek, Belki senin hüznün hiç bitmeyecek bilmiyorum Ama ben senden başkasını sevmeyeceğim Dedim ya o günden bu yana hiçbir şey değişmedi Ve ben hala bakamıyorum gözlerinin içine Ve bakışlarım hala kaçamak sana karşı Ve Hala Dua'larımdasın |
|