Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
80lerde, çocuk, olmak

80'lerde Çocuk Olmak

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

80'lerde Çocuk Olmak

80'lerde çocuktumO günlerde yaşadığım bir çok şeyi unuttuğumu düşünürken,gördüğüm bu resimler beni hem hüzünlendirdi hemde duygulandırdıunuttum sandığım bir çok şeyi unutmadığımı bilmekte beni gerçekten mutlu ettiSizlerle paylaşmak istedim80'lerde Çocuk Olmak Ne Demekmiş bir kez daha hatırlamak istermisiniz

Bay Meraklıyı Tanımak Demek

Alf filmini bayılarak izlemek demek

Voltran Voltran Voltran demek

Uykudan önce masal programını Adile Naşit'ten dinlemek demek

Okula Siyah Önlükle Gitmek Demek

He-man, She-ra, Transformer, Clementina, Heidi demek

Comanchero" ve "life is life" sözlerini ezberlemeye çalışmak demek

Televizyonun sesini açmak ve kanalları değiştirmek için bin kere kalmak ve üstündeki düğmelere, basmak demek

TRT'nin yayın akışı bitişinde istiklal marşını dinlemek Hatta tiz "biiiiiiip" sesi çıkana kadar TV'yi kapatmamak demek

Gorboçov'un kafasındaki kırmızı lekeyi merak etmek demek

"Herıld yani" demek

Aldım çantamı koluma, çıktım Dallas yoluna Ben Babi'yi beklerken Ceyar girdi koluma" demek

Kasete kayıt yapılabilmesi için kasetin alt tarafında bulunan karelerin bantla kapatılması demek

Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek

Barış Manço'nun 'Adam Olacak Çocuk' programını kaçırmamak demek

Leblebi tozu çekerken atlatılan ölüm tehlikeleri demek

"Vıjjtt vıjjt" konuşan araba kara şimşek demek

Çikolata renkli sanatçımız" sözünü söyleyen Sezen Cumhur Önal'ı bilmek demek

мâνíηíη нêя тσηυηĐâ кâчвσŁмâк íѕтêякêη ѕíчâнâ
êѕíя σŁмâктâη чσяυŁĐυм

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com