80'lerde Çocuk Olmak |
06-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
80'lerde Çocuk Olmak80'lerde çocuktumO günlerde yaşadığım bir çok şeyi unuttuğumu düşünürken,gördüğüm bu resimler beni hem hüzünlendirdi hemde duygulandırdıunuttum sandığım bir çok şeyi unutmadığımı bilmekte beni gerçekten mutlu ettiSizlerle paylaşmak istedim80'lerde Çocuk Olmak Ne Demekmiş bir kez daha hatırlamak istermisiniz Bay Meraklıyı Tanımak Demek Alf filmini bayılarak izlemek demek Voltran Voltran Voltran demek Uykudan önce masal programını Adile Naşit'ten dinlemek demek Okula Siyah Önlükle Gitmek Demek He-man, She-ra, Transformer, Clementina, Heidi demek Comanchero" ve "life is life" sözlerini ezberlemeye çalışmak demek Televizyonun sesini açmak ve kanalları değiştirmek için bin kere kalmak ve üstündeki düğmelere, basmak demek TRT'nin yayın akışı bitişinde istiklal marşını dinlemek Hatta tiz "biiiiiiip" sesi çıkana kadar TV'yi kapatmamak demek Gorboçov'un kafasındaki kırmızı lekeyi merak etmek demek "Herıld yani" demek Aldım çantamı koluma, çıktım Dallas yoluna Ben Babi'yi beklerken Ceyar girdi koluma" demek Kasete kayıt yapılabilmesi için kasetin alt tarafında bulunan karelerin bantla kapatılması demek Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek Barış Manço'nun 'Adam Olacak Çocuk' programını kaçırmamak demek Leblebi tozu çekerken atlatılan ölüm tehlikeleri demek "Vıjjtt vıjjt" konuşan araba kara şimşek demek Çikolata renkli sanatçımız" sözünü söyleyen Sezen Cumhur Önal'ı bilmek demek мâνíηíη нêя тσηυηĐâ кâчвσŁмâк íѕтêякêη ѕíчâнâ êѕíя σŁмâктâη чσяυŁĐυм |
|