Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kılıçdaroğlu, yapacağını, yaptı

Kılıçdaroğlu Yine Yaptı Yapacağını

Eski 12-02-2011   #1
VANDETTA

Kılıçdaroğlu Yine Yaptı Yapacağını

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem'in bedelli askerlikten yararlanmayacağına yönelik açıklamasında gafa imza attı Kılıçdaroğlu "Oğlum bedelliden yararlanmayacak, onun askere gitmesini istiyorum" dedi, ancak iddialara göre oğlu 1983 doğumlu olduğu için zaten çıkan yasadan yararlanamıyor
Bedelli Askerlik Yasası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun askerlik durumuyla ilgili ilginç bir tartışma başlattı Kılıçdaroğlu'nun oğluyla ilgili yaptığı açıklamalar, soru işaretlerine yol açtı
Bude Ekin Sanat Galerisi'nde 15 ressam ve 1 heykeltıraşın eserlerinden oluşan karma sergiyi gezen Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı Kılıçdaroğlu, bedelli askerlik düzenlemesini Anayasa Mahkemesi'ne götürme hazırlığı konusunda, ''Daha o konuda bir karar vermiş değiliz Rıza (Türmen) Bey açıkladı O konuyu hukukçu arkadaşlarımız inceliyorlar Anayasaya aykırılık görülürse tabii ki Anayasa Mahkemesine götüreceğiz doğal olarak" dedi
OĞLUM YARARLANMAYACAK

Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun 1982 doğumlu olduğu belirtilerek, bedelli askerlikten yararlanıp yararlanmayacağının sorulması üzerine, ''Hayır yararlanmayacak Onun askere gitmesini istiyorum Bu düşüncemi oğlumla konuştum" ifadesini kullandı
1982 DEĞİL 1983'LÜ

Kılıçdaroğlu'nun oğlu 1983 doğumlu olarak biliniyor Kılıçdaroğlu'nun mal bildiriminde de Kerem Kılıçdaroğlu'nun doğum tarihi 1983 olarak ifade ediliyor Kılıçdaroğlu'nun soru üzerine "oğlunun 1983 doğumlu" olduğunu belirtmemesi soru işaretine neden oldu Bedelli Askerlik Yasası'ndan 1982 doğumlular yararlanıyor
ASKERLİĞİ TECİLLİ

Kerem Kılçdaroğlu, ODTÜ'deki eğitiminin ardından doktora için Güney Kore'ye gitti Doktora eğitimi nedeniyle Kerem Kılıçdaroğlu'nun askerliği zaten tecilli
Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin kamuoyuna yansımasının ardından Kerem Kılıçdaroğlu'nun doğum tarihi ile ilgili tartışma büyüdü Bunun üzerine Genel Merkez, sergi çıkışı soru yanıtı deşifre ederek basın kuruluşlarına gönderdi
AÇIKLAMASI RÖTUŞLANDI

Yazılı açıklamada, soru "Oğlunuz Kerem'de 1982 doğumlu diye biliyoruz Yararlanacak mı bedelliden, var mı böyle bir düşünceniz?" şeklinde yer alırken, Kılıçdaroğlu'nun, "Hayır yararlanmayacak Onun askere gitmesini istiyorum" yanıtı verdiği belirtildi Ancak yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun sergi çıkışı söylediği "Bu düşüncemi oğlumla konuştum" cümlesi yer almadı
(Bugün)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com