Mantarlı Pilav |
08-04-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
Mantarlı PilavMantarlı Pilav Pilavın malzemeleri
Mantarları yıkayın ve çok ince dilimler halinde doğrayın Kerevizi ve soğanı soyup, küçük parçalar halinde doğrayın Tereyağı veya margarini kızdırıp sebzeleri bu yağda hafifçe kavurun Yıkanmış ve suyu iyice alınmış pirinci de katın ve hafifçe kavurmaya devam edin Kaynar et suyunu ve tuzu pirincin üzerine dökün, çok kısık ateşte 20 dakika pişirin Servis yapmadan önce kıyılmış maydanoz ile süsleyin
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|