İkizler Burcu 2011 Haziran Ayı Yorumları |
05-26-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
İkizler Burcu 2011 Haziran Ayı Yorumlarıİkizler Burcu 2011 Haziran ayı yorumları İkizler burcu haziran ayında, ikili ilişkilerimizde zor günlerin bizi beklediği bir ay olacaktırPartnerimizle sık sık tartışacak ve büyük gerginlikler yaşayacaksınızİlişkinizin sağlığı açısından iki taraftan birinin alttan alması gereken bir dönem İş hayatınızda ise , iletişim gerektiren bir iş yerinde çalışıyorsanız bu ay sizin için çok olumlu geçecektirEtrafınızdaki kişilerin takdirlerini toplayacak ve onlardan övgüler alacaksınız Yaz tatiline çıkmayı düşünüyorsunuz fakat bu ay işleriniz iyi gideceğinden ufak bir erteleme söz konusu olabilir Vakit buldukça eğer sahile inme olanağınız varsa sabah koşularına çıkabilirsiniz
05-31-2011 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : İkizler Burcu 2011 Haziran Ayı YorumlarıKimi zaman kafanýz karýþabilir Ayný anda iki kiþi arasýnda tercih yapmanýz gerekebilir veya ister istemez karþýlaþtýrmada bulunursunuz O böyle davranýyor öbürü ise þöyle gibi Benim tavsiyem ise kýsa sürecek bu dönemin radikal kararlar açýsýndan pek etkili olmadýðýdýr Yani bu süreçte bir ciddi karar alsanýz bile, sürecin bitiminde yanlýþ olduðunu fark edebilirsiniz Kaldý ki Merkür gezegeni de geri harekette olacaðýndan, mantýk gücünüzü muhakkak devrede tutmalý, bu dönemi biraz olsun sýkýntýlarýnýzdan kurtulacaðýnýz deðiþik insanlar tanýyacaðýnýz bir mola gibi düþünmenizdir Venüs gezegenin bu dönem içinde, geri harekette olan yönetici gezegeniniz Merkürle olan kavuþumu aþk hayatýnýzla ilgili konularda hayata yaklaþým tarzýnýz ve iliþki konusunda kültürel yaklaþýmlardan entelektüel paylaþýmlardan hoþlanacaðýnýzý ve bu yönde hareket etmek adýna aþk yaþamýnýzý gözden geçirmek isteyeceðinizi belirtiyor Aslýnda bu gözden geçiriþ bana göre dünyaya bakýþ açýnýz adýna iki misli bir kuvvetle hareket edeceðinizdir Çünkü gezegenlerin geri hareketleri, geçtiði yaþam alanýna göre herþeyin yeniden gözden geçiriliþidir Kaldý ki Merkür sizi yöneten en önemli güç Bu anlamda düþünürsek bana göre iyi deðerlendirilmesi halinde gayet olumlu bir durum Geri hareketin bana göre tek zouðu, zaman konusunda insanlarýn sabýrsýz oluþlarýdýr O nedenle bu tarihler arasý sakin, temkinli olmak, mantýklý düþünmek sizin açýnýzdan faydalý olacaktýr 1 Temmuz tarihine kadar devam edecek, yetenekli olduðunuz konularda liderlik gücünüzü gösterebilmeniz açýsýndan etkisi hissedilecek Mars gezegeninin Aslan burcu seyri ise, hedeflerinizi belirlemenizi ve bunlar doðrultusunda geri hareketten sonra temaslarda bulunmanýzý saðlayabilecek bir güçtür Çünkü Mars Aslan burcu pozisyonu, kararlýlýk, azim ve güven içinde, gayet mantýklý ve düzgün giriþimlerde bulunmanýz adýna oldukça etkilidir Sizlere bu enerjiden baþladýðý gün yorumlarýnýzda söz etmiþtim Belirli bir yön duygusu ve sabit bir noktaya odaklanarak hareket etmeniz saðlayan ve aratýcý özelliklerinizi güçlü bir þekilde sunmanýzý destekleyen bu etki altýnda, liderlik gücünüzü göstermeniz gayet mümkündür diye belirtmiþ ve sorumluluk alma konusunda daha geri planda kalmanýz, sürekli ilgiyi üzerinizde toplamaya çalýþmanýz bulamadýðýnýzda gerilimli davranmanýz, herþeyde kendinizi haklý görmeniz faydalý giriþimlerin önünü týkayabilir diye de eklemiþtim Bu enerjiyi geri hareketli Merkür etkisinde bile olsanýz, içten içe hissedeceðinizi biliniz O, ihtiyaç duyduðunuz anlarda yanýnýzda olacaktýr Yeter ki siz etkisini bilin ve nerede iþe yarayacaksa o alanda kendinize yakýt edinin Finansal konularda, 18 Haziran-12 Temmuz arasýnda devam edecek olan Venüs ve ayný günlerde baþlayacak olan 21 Haziran-22 Temmuz Güneþ gezegenlerinin Yengeç burcu seyirleri, baþlangýç tarihleri nedeniyle, yönetici gezegeniniz Merkürün geri hareketinin bitmesine yakýn ancak 26 Haziran sonrasý hissetmeye baþlayacaðýnýz için, Temmuz ayýnda daha fazla yoðunluk kazanacak enerjilerdir O yüzden bu ay içinde size olabilecek en önemli etkisi ay sonlarýna doðru dýþarýdan elde edilecek gelirlerde hassas düþünceler altýnda olacaðýnýzdýr