![]() |
Multitasking Işletim Sistemine Eklendi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Multitasking Işletim Sistemine EklendiMultitasking işletim sistemine eklendi Apple, iPhone'larda yokluğu eleştiri konusu olan multitasking (çoklu görev) özelliğini yeni açıkladığı işletim sistemine ekledi ![]() Apple, iPhone 3GS ve iPad için yeni OS 4 işletim sistemini açıkladı ![]() ![]() Apple firmasında TSİ gece yarısında açıkladığı yeni iPhone OS 4 işletim sistemiyle kullanıcılar, iPhone 3GS ve iPad'de bir uygulamayı çalıştırabilmek için açık olan diğer uygulamaları kapamak zorunda kalmayacak ![]() Çoklu görev özelliği, hemen tüm akıllı telefon markalarında yıllardır var olan ama iPhone’da bulunmayan bir özellikti ![]() ![]() ![]() Ntv'den alınan habere göre, Apple CEO’su Steve Jobs, iPhone OS4 işletim sistemini açıkladığı basın toplantısında, “multitasking özelliğini sunan ilk firma değiliz ama kesinlikle en iyisi olacağız” dedi ![]() ![]() Yeni sistemde bir uygulama açıkken, yeni bir uygulama çalıştırmak veya çalışan uygulamaları görmek için telefonun ön yüzündeki tek tuş kontrol tuşuna iki kere basmak yetecek ![]() Eklenen bir diğer özellik, kullanıcılara kendi klasörlerini yaratma imkanı vermesi ![]() ![]() ![]() Yeni işletim sistemi sadece iPhone 3GS ve iPad ürünleriyle geçen yılın sonunda piyasaya sürülen yeni nesil iPod Touch’larda kullanılacak ![]() ![]() ![]() Yazılımın iPhone 3GS modelleri için bu yaz, iPad'ler için de sonbaharda yayınlanacağı açıklandı ![]() CUMHURİYET
![]() |
|