![]() |
Kayısı Ağacı |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Kayısı AğacıKayısı Ağacı Türkiyeli bir tüccar ,İtalya`ya gidip bir otomobil fabrikasının müdürünü ziyaret etmiş ![]() ![]() - Türkler,hediye vermeyi severler ![]() ![]() Bizim tüccar da: -Sana bir kayısı ağacı getirdim, demiş ![]() ![]() ![]() ![]() Müdür kahkahayı basmış: -Şakanın böylesini de görmedim ![]() Bunun üzerine bizimki,cebinden bir kayısı çekirdeği çıkarmış: -Müdür bey,bu kayısı çekirdeğinin içinde bir fabrika var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müdür dikkat kesilmiş: -Lütfen devam ediniz ![]() ![]() ![]() -Şimdi siz kocaman bir araba fabrikasının müdürüsünüz ![]() ![]() ![]() -Bilmem,çok zor ![]() -Bakınız siz ,ilerleyen teknolojiye rağmen bir arabayı bavul şekline getiremiyorsunuz ![]() ![]() -Tabiat mı yani? -Tabiat da bir sanat eseridir ve aynı sanatkarın eseridir ![]() -Hayret ! ![]() ![]() ![]() -Neden hayret ettiniz müdür bey? -Aslında bilinen şeyleri anlattınız,ben de zevkle dinledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüccar neşeyle el çırpmış: -Evet harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Hekimoğlu İsmail-Kalbim küçük sevgim büyük ) kitabından
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kayısı Ağacı |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kayısı AğacıBu yazıya söylenecek birşey bulamıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
|