![]() |
İnsan Bir Araya Geldiğinde |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() İnsan Bir Araya GeldiğindeINSAN BIR ARAYA GELDIĞINDE Bir haftanın yorgunluğundan sonra pazar sabahı kalktığında tüm haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve tüm gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü ![]() Tam bunları düşünürken çocuğu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu ![]() Baba çocuğuna söz vermişti, o hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu ![]() ![]() - Eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim, dedi ![]() Sonra düşündü, "Oh be kurtuldum, en iyi coğrafya profesörünü getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez" diye ![]() Aradan on dakika geçtikten sonra çocuk babasının yanına koşarak geldi ve - Baba haritayı düzelttim artık sinemaya gidebiliriz dedi ![]() Babası önce inanamadı ve görmek istedi ![]() ![]() Çocuk; - Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|