Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
coşkundeniz, çünkü, mehmet, olmaz, sensiz

Sensiz Olmaz Çünkü - Mehmet Coşkundeniz..

Eski 11-08-2009   #1
Şengül Şirin

Sensiz Olmaz Çünkü - Mehmet Coşkundeniz..

Sensiz Olmaz Çünkü - Mehmet Coşkundeniz

100000 adet satış rakamına ulaşan "seni seviyorum çünkü" adlı kitabının devamı niteliğindeki bu kitap aşkın ve sevgilinin vazgeçilmezliğini vurguluyor Sensiz olmaz çünkü, sensizlik ölüm gibi bir şey Beni bu hayatta varlığın tutuyor Nefes almamı, her güne umutla uyanmamı ve her gece huzurla uykuya dalmamı sadece senin varlığın sağlıyor Sen olmazsan uykular haram, sabahlar günah bana
Sensiz olmaz çünkü, bu dünyada iyiliğe dair ne varsa seninle öğrendim ben Tüm yalanlardan, tüm ihanetlerden seninle arındım, yeniden doğdum Senden önce bildiğim her şeyi sildim, yok ettim Gidersen, sen de beni yok edersin
Mehmet Coşkundeniz, sevme sebeplerini anlattığı "Seni Seviyorum Çünkü" adlı kitabının devamı niteliğindeki "Sensiz Olmaz Çünkü"de sevgilinin vazgeçilmezliğini vurguluyor Aşk uğruna insanın neler yapabileceğini, neleri bir kalemde silip atabileceğini anlatıyor

Yazar : Mehmet Coşkundeniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com