Annelerimiz Bize Ne Öğretti |
10-31-2009 | #1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Annelerimiz Bize Ne Öğretti1)İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim!" 2) DUALARIN GÜCÜNÜ "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi" 3) ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın" 4) MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ "Ben öyle diyorsam öyledir!" 5) İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy Yolda Allah korusun başına bir şey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun" 6) HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem" 7) HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU "Kapa çeneni ve çorbanı iç!" 8)DAYANIKLI OLMAYI "O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK!" 9) ABARTMAYI "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye!" 10) DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu" 11) SABIRLI OLMAYI "Baban eve gelsin, sen görürsün'' 12) HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" 13) GENETİK BİLGİLERİ "Sen de o lanet olası babana çektin" 14) VE ADALETİ "Bir gün senin de çocukların olacak İnşallah onlar da, sana, senin simdi bana yaptıklarını yaparlar"
10-31-2009 | #2 |
b@ron
|
Cevap : Annelerimiz Bize Ne Öğretti2) DUALARIN GÜCÜNÜ "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi"