![]() |
Ateşi Yakalamak.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ateşi Yakalamak.. Ateşi Yakalamak ![]() ![]() Kıvılcımlar Parlıyor Alevler Yayılıyor Ve Capitol İntikam İstiyor Her şeye rağmen, Katniss Açlık Oyunları’nın galibi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şok içinde olan Katniss, büyük bir kargaşayı ateşlemiştir ve bu kargaşayı durduramayacağından endişelenmektedir ![]() ![]() ![]() Açlık Oyunları üçlemesinin ikinci kitabı olan Ateşi Yakalamak kitabında, Suzanne Collins Katniss Everdeen’in büyüleyici hikayesine devam ediyor ![]() ![]() “Açlık Oyunları, insanı meraktan çatlatan, gerilim dolu, müthiş akıcı ve inanılmaz sarsıcı bir roman… Elimden bırakamadım ![]() Stephen King "Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim ![]() ![]() ![]() Stephenie Meyer “Zekice kurgulanmış ve çok akıcı bir kitap… Büyüleyici ![]() John Green “Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın muhteşem bir karışımı ![]() USA Today
![]() |
|