![]() |
1 Ayet ve Hatırlattıkları |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() 1 Ayet ve Hatırlattıklarıبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Sizin hoşlanmadığınız bir şey,sizin için hayırlı; sizin hoşlandığınız bir şeyde sizin için şer olabilir ![]() ![]() Allah sizin bilmediklerinizi bilir"(Bakara Suresi 216 ![]() yüreğim daralır bazen,vücudum kalbimi bir mengene gibi sıkıştırır ![]() ![]() ![]() böyle zamanlarda bu ayet yetişir imdadıma rahatlatır beni ![]() ![]() ![]() çok bunalırım bazen ![]() ![]() ![]() sanki dünya bütün acıları yüklenmiş ve bu acılar benim etrafımda dönmekte ![]() ![]() üstüme geliyor gibi oluyor her şey ![]() ![]() ![]() böyle zamanlarda bu ayet yetişir imdadıma,hafifletir beni ![]() ![]() ![]() insanım bende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yorulurum bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karamsarlığa kapılırım bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok isterim bazı şeyleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kısaca ne zaman canım sıkılsa, bunalsam, imtihanların yoğunluğuna tutulsam bu ayeti hatırlar ve rahatlarım ![]() ![]() ALEMLERIN RABBI OLAN ALLAHA HAMDOLSUN ![]() ![]()
|