En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz? |
04-26-2007 | #1 |
suskun
|
En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz?Arkadaşlar bu oyunda da herkez uatndığı bir anını anlatsınÇok kişi katılırsa çok güzel eğleniriz HADİ BAŞLAYALIM
04-26-2007 | #2 |
suskun
|
Ben başlıyorum:))devamı gelsin ama Ben taa6sınıfta bi dersten kopya çekmeye çalışımıştımKağıdı sıranın altından alırken yere düşürdümBuda yetmezmiş gibi refleksen ahhh dedim ilk tercübemdi:))hoca da duydu arkasını döndüüü bende o anda kayıda bastım görmesin diyeAma çok geçti artık görmüştü çünküKıpkırmızı oldum daha hoca bişey söylemeden ben sınıftan kaçtımVe kopya çekmem ilk ve son oldu o günden sonra asla kopya çekmeye kalkışmadımTam aklıma kopya çekmek sonradan aklıma o talihsiz gün geliyorAma hoca bana kızmadı bidaha olmasın dedi:))Küçüktüm daha hrm:)=)İşte bu benim en utandığım anımdı EVET SİZLERDE DEVAM EDİN |
Cevap : En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz? |
01-18-2008 | #3 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz?bu sene edebiyat dersinde olmuş bi olay çöpün etrafı pislenmiş bnde başkanın yakın arakadaşlarından biriyim hoca dedi "başkan nerde?" "hocam cemmile hanım çağırdı yanına gitti" dedim "nöbetçi kim" dedi "bi bakıyım hocam" dedim bakarken hoca surat ekşi, biçimsz, gudubet bi şekilde "geç kızım yerine seninde bişe becereceğin yok, çöpü topla boşalt yerine geç" ayy ne fena olmuştum şimdiye kadar hocalrımın verdiği işlerde filan olsun bcermediğim iş yoktur nie öle dedi bilmiom ama o laftan sonra hocaya gıcığım ve derslerinde kaçıyom örnek dün:) ve çarşamba günleri :):):) |
Cevap : En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz? |
01-18-2008 | #4 |
gulhan
|
Cevap : En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz?ben ve arkadaşım yapya çekıyoduk 7 ,sınıftı galıba sıranın altında kağıtlar vardı onun içindede kopya kagıdı hoca çaktı gelıyodu o kagıtların hepsını topladım arkadaşıma kalk dedım üzerıne oturdu o ama kopya kağıdı orada kalmış işe yaramadı yanı ama çok utanmıştım hocada kızmıştı
09-12-2009 | #5 |
1die
|
Cevap : En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz?valıde sultan 1 aylıgına bılederın yanına gıttıgı zamanlardaydı öglen gıbı uyuyorum zil çalıyor ama delı gıbı çalıyor neyse kalktım ustumde boxer var yaz ustelık kapıyı bı açayım 3,4 tane kadın karsı daırenız boşmu dıye sordu sormasınada benı gordugu an tutmaktan vazgectı zaten ne bıleyım ben dılencı falan gelmstır sanmıstım gıyınmeye bıle tenezzul etmedıydım utandım sonra daha dıkkatlı olmam lazım dı yerın dıbıne girdik tabıkı o an :)
09-21-2009 | #6 |
delishhhh
|
Cevap : En Utandığınız Anları Anlatmaya Ne dersiniz?eşimin üstlerinin bulunduğu bir yerde yemeğe gitmiştik televzyonda tesadüfen yemekteyiz programı açıktı ve bizde arkadaşla yarışmacının tekiyle dalga geçiyorduk meğer dalga geçtiğimiz o yarışmacı üssünün çok yakın akrabası imiş imalı imalı söyleyince bir an oturduğum koltuğun düğmesi olsada içine gömülüp gitsem diye düşünmüştüm |
|