Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayesi, okul

Okul Hikayesi

Eski 08-15-2009   #1
TiFus
Icon1361

Okul Hikayesi

Dün çok gergindimÇünkü arkadaşım maria ile kavga etmiştimNiçin mi? çünkü ben ders çalışalım diyince tabii zoruna gittiO hiç dersi sevmez ama ben çok severimYrın oldu arkadaşımla birlikte okula gittik türçe dersindeydik ve ben hep parmak kaldırıyordum maria ise oralı bile olmayıp sınıfın içerisinde yatıyordu maria dedim kalk dersdeyiz ayıp dedim ama beni dinlemedi ghastayım dedi bana neyse ben onu bıraktım, hastaymış uraşmıyayım dedimSonra eve geldik ben içerde ders çalışırken maria çıkıp dı şarda yakar top oynuyordu maria ne işin var dedim yarın yazılı var dedim hiç oralı bile olmadı anlaşılan okulu sevmemesiydiVe aylar yıllar geçti ben üniversitedeyken o daha lisedeydi hala aynı yaştaydık ama okulu sevmiyordu sonra başını duvarlara vurup ben nasıl çalışmam diye ağlıyordu Hep yanıma gelip bana ders çalıştır diyordu bende ona ders çalıştırıyordumSeverdim ders çalıştırmayı sonra ben öğretmen oldum Maria üniverstideydiBenim sayemde ama pek benim sayemde demiyelim oda çalıuşıp çabaladı ve sonunda doktor olduBirgün kapıma gelip doktor oldum diye çığlıklara vuruldu bana teşekkür etti bu gerçek değildir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com