Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ardı, bakışımın, uçurum

Bakışımın Ardı Uçurum!

Eski 05-07-2009   #1
GöKKuŞaĞı
icon110

Bakışımın Ardı Uçurum!

İçtensizlik duygularını bağışladığın ruhlarımız; vuslatın yasak çocukları mıdır? Hınçların yalpalı gidişine adın tanıktır…Bana gülüşlerimi ver, sabah ayazına meydan okuyan, yosun kokan gözlerimi ver! Bataklık kuşlarının çığırtkanlığı ardına sakladığın, uçurumlarımdan çaldığın taşlarımı ver !

Yastığımdaki çukura doluyor,yangın yeri sözlergecemden kaçıyor uyku, ben ardında iz sürerken…Sürgit sevdanı; dışlanmış bir aşkı bahara saklarken şubat ayazında öldürdün !Yangına çevirdiğin yaşamalarımı kahırlı yıllara sürdün…

Ömrümün arka sokaklarına yaslanmış ıslak bir düştünYavaş yavaş eş zamanlı acılara bürünüyordunEzik bir yaranın sızısı vuruyordu gönlüme, üstünden mevsimler devirmiş bir yıkıntı oluyordu gözlerin…Alışıyordum ;yakmıyordu artık gidişinin sonrası Susuyordum, tüm kelimeler müebbet oluyordu dilimde

Seher göğünü içmiş bir süvari gibi koşturuyordu beni ardın sıra…kaşları çatılmış bir kıştan sonra ;içime batıyor da olsa baharı bekliyordumGözlerimin kıyısında renk ırmakları akıtan bir hüzünle döndümOyununu yarıda bırakmış bir çocuk kadar düştüm

Ellerinde ruhunun baygın yatan anılarını taşıyan bir yolcu oluyorum

Tenimde gezinen kelimelere bol geliyor düşlerimin yelpazesi Aşınana bir yüz imgesiyle kayıyor üstümden gökyüzü, üşüyorumİçtensizlik duygularını bağışladığın ruhlarımız; vuslatın yasak çocukları mıdır? Hınçların yalpalı gidişine adın tanıktır…Bana gülüşlerimi ver, sabah ayazına meydan okuyan, yosun kokan gözlerimi ver! Bataklık kuşlarının çığırtkanlığı ardına sakladığın, uçurumlarımdan çaldığın taşlarımı ver !

Yastığımdaki çukura doluyor,yangın yeri sözlergecemden kaçıyor uyku, ben ardında iz sürerken…Sürgit sevdanı; dışlanmış bir aşkı bahara saklarken şubat ayazında öldürdün !Yangına çevirdiğin yaşamalarımı kahırlı yıllara sürdün…en kavruk yalvarmalarıma cümlelerimi gömdünGecenin serinliği damlamakta yastığıma; gözlerim ateş çukuru bir kızgınlık…Kinim okunsa da alnımın yazıtlarında; bana yağmurlarımı ver! Sorma kuytularımı ,benzi soluk düşlerimin mahsenini…dağıt damlalarıma ihanet küllerini…

Bir tel örgü sıkıyor içimi, bir çivi daha söküyorum bağrımdan Hafızamda koştururken geçmiş zaman kipleri; bir sahraya içiriliyorum Düşüyor; yalana ve kana kilitlenmiş gençliğimin yüklemiBana eksik bıraktığın cümlelerimi ver; bir sonbaharda unuttuğun eylül bakışlarımı kanat; öyle git !

Kan terliyorum durmadan, bir hüzzam soluyor dudaklarımgözü kara bir ölüm el uzatıyor bana, daha kurumamış bir toprakta can çekişiyorumMezarlar, sabırsızlar…içimi söküyor çiviler, ardımda sessiz bir kıyamet bırakıyorumBakışlarında puslu bir orman taşıyorsun; biraz sisliGöz oyuklarımda uykusuz bir yankı bırakıyorsun bana

Hayat direklerim yol alırken devrilişe, gizemli bir anlam sızıyor içimeSöz kalktı yürürlükten; şimdi kim daha sus ? Lal olmuş bir hayattan sökülüyor tüm lirik sözlersavruk bir düşten uyanıyorum bana düşlerimi verVer de gideyim geldiğin yoldanGönlüm otursun ayrılığın dibine Teni karanlık gösterilen bir hayatın dışına taşıyorsunSen bende talan edilmiş bir güz masalı oluyorsunYaktığım bu kütüplüğün içinde kendini unutuyorsun…

Denizin izi sürülmüş adıma, sırtımda kırılgan bir hayat taşıyorumomuzlarım dibe vurdukça, acıttığın sancılarımı avutuyorum…Bana ömrümü ver, salıvermiş mavilerin ortasında büyüyen hüznümü ver…Ve ardından geldiğin gibi GİT ! Vakitlere vur ayrılığı, ardına bakma!

Çare bulurum belki yaralarıma, seni de unuturum; ölüme bir bakış kala…

Kahraman TAZEOĞLU

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bakışımın Ardı Uçurum!

Eski 08-15-2009   #2
1die

Cevap : Bakışımın Ardı Uçurum!

Ömrümün arka sokaklarına yaslanmış ıslak bir düştünYavaş yavaş eş zamanlı acılara bürünüyordunEzik bir yaranın sızısı vuruyordu gönlüme, üstünden mevsimler devirmiş bir yıkıntı oluyordu gözlerin…Alışıyordum ;yakmıyordu artık gidişinin sonrası Susuyordum, tüm kelimeler müebbet oluyordu dilimde

Gözlerimin kıyısında renk ırmakları akıtan bir hüzünle döndümOyununu yarıda bırakmış bir çocuk kadar düştüm

Hınçların yalpalı gidişine adın tanıktır…Bana gülüşlerimi ver, sabah ayazına meydan okuyan, yosun kokan gözlerimi ver! Bataklık kuşlarının çığırtkanlığı ardına sakladığın, uçurumlarımdan çaldığın taşlarımı ver !

Sen bende talan edilmiş bir güz masalı oluyorsunYaktığım bu kütüplüğün içinde kendini unutuyorsun…

Çare bulurum belki yaralarıma, seni de unuturum; ölüme bir bakış kala…

çok başarılı
çok başarılı
çok iyi
eline saglık

Çocuklarınıza dilini tutmayı ögretin,konusmasını nasıl olsa ögrenecektir /BFRANKLiN
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com