![]() |
Bakışımın Ardı Uçurum! |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Bakışımın Ardı Uçurum!İçtensizlik duygularını bağışladığın ruhlarımız; vuslatın yasak çocukları mıdır? Hınçların yalpalı gidişine adın tanıktır…Bana gülüşlerimi ver, sabah ayazına meydan okuyan, yosun kokan gözlerimi ver! Bataklık kuşlarının çığırtkanlığı ardına sakladığın, uçurumlarımdan çaldığın taşlarımı ver ! Yastığımdaki çukura doluyor,yangın yeri sözler ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrümün arka sokaklarına yaslanmış ıslak bir düştün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seher göğünü içmiş bir süvari gibi koşturuyordu beni ardın sıra…kaşları çatılmış bir kıştan sonra ;içime batıyor da olsa baharı bekliyordum ![]() ![]() Ellerinde ruhunun baygın yatan anılarını taşıyan bir yolcu oluyorum ![]() Tenimde gezinen kelimelere bol geliyor düşlerimin yelpazesi ![]() ![]() ![]() Yastığımdaki çukura doluyor,yangın yeri sözler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tel örgü sıkıyor içimi, bir çivi daha söküyorum bağrımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kan terliyorum durmadan, bir hüzzam soluyor dudaklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat direklerim yol alırken devrilişe, gizemli bir anlam sızıyor içime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizin izi sürülmüş adıma, sırtımda kırılgan bir hayat taşıyorum ![]() ![]() ![]() Çare bulurum belki yaralarıma, seni de unuturum; ölüme bir bakış kala… Kahraman TAZEOĞLU
![]() |
![]() |
Cevap : Bakışımın Ardı Uçurum! |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : Bakışımın Ardı Uçurum!Ömrümün arka sokaklarına yaslanmış ıslak bir düştün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimin kıyısında renk ırmakları akıtan bir hüzünle döndüm ![]() Hınçların yalpalı gidişine adın tanıktır…Bana gülüşlerimi ver, sabah ayazına meydan okuyan, yosun kokan gözlerimi ver! Bataklık kuşlarının çığırtkanlığı ardına sakladığın, uçurumlarımdan çaldığın taşlarımı ver ! Sen bende talan edilmiş bir güz masalı oluyorsun ![]() Çare bulurum belki yaralarıma, seni de unuturum; ölüme bir bakış kala… çok başarılı çok başarılı çok iyi eline saglık
|