Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alıyor, arkadaşı, aşırı, kiilolu, kilo, olan

Aşırı Kiilolu Arkadaşı Olan Kilo Alıyor

Eski 08-01-2009   #1
yesimciwciw
Varsayılan

Aşırı Kiilolu Arkadaşı Olan Kilo Alıyor




AŞIRI KİLOLU ARKADAŞI OLAN KİLO ALIYOR
Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim tabiri doğru çıktı



Amerika'da yapılan bir araştırmada; aşırı kilolu gençler ile bu gençlerin yakın arkadaşları arasında güçlü bir ilişki olduğu ortaya çıktı Ekonomi ve İnsan Biyolojisi Bülteni dergisinde yayınlanan rapora göre, aşırı kilolu arkadaşları olan gençler de kilo sorunu yaşıyor Bu olay gençlerin arkadaşlarını taklit etmeleri ve kilolarıyla dalga geçmelerinden kaynaklanıyor Uzmanlar, 2 yıl aralıklarla 5 bin genç üzerinde odaklandı Araştırmaya göre; kilolu gençler bir mıknatıs gibi birbirini çekiyor Dikkat çekici nokta ise; aşırı kilolu arkadaşları olan bir çocuk zamanla kilo alıyor Araştırmayı gerçekleştiren Hawai Üniversitesi, aşırı kiloluların arkadaşlarını tesir etmesi ya da arkadaşlarının mı onlarla birlikte olmak istedikleri konsunda net bir sonuca ulaşamıyor İngiliz uzmanlar ise; kilolu gençlerin kötü alışkanlıklarının bulunduğu görüşündeİngiltere Ulusal Obezite Grubunun yaptığı açıklama, kişinin babasının aşırı kilolu olması durumunda çocuğun da gidip spor yapmasının zor bir ihtimal olduğunu belirtiyor Ayrıca; kilolu babanın çocuğunun da onun gibi yemeye alıştığı da fikirler arasında

__________________





Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.