Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dul, kalacağına, sibel, söz, verdi

Sibel Can Dul Kalacağına Söz Verdi

Eski 07-12-2009   #1
yesimciwciw

Sibel Can Dul Kalacağına Söz Verdi

SİBEL CAN DUL KALACAĞINA SÖZ VERDİ
SİBEL Can önceki gece HABERTÜRK’te “Saba Tümer’le Bu Gece” adlı programda ne için söz verdi?

Sulhi Aksüt’le 9 yıllık evliliğini eylül ayında bitirecek olan Can, şöyle konuştu: “Bizim gelenek ve göreneklerimizde evlilik bir kere yapılır

Ben bu kuralı bozdum, ikinci kez evlendim Pişman değilim harika bir evladım oldu Ama bir daha evlenmem Çocuklarımın karşısına başka adamlar çıkarmam

‘BANA DA ŞOK OLDU’

Can, “21 yaşında evlendim Erken yaşta anne oldum Artık torun istiyorum” dedi Sanatçı, yeni albümündeki ‘Çantada Keklik’ adlı şarkısının, Sulhi Aksüt’ü anlattığı iddiaları için “Ne âlâkası var Bir yıl önce alınan bir parça” diye konuştu

Eşiyle boşanma kararı almasının çok ani olduğunu belirten Can, “Miami dönüşü çok özel bir sebeple böyle bir karar aldım Tatsız bir ortamla karşı karşıya gelince bu kararı verdim Aslında hiç öyle bir şey yoktu Her şey yolunda gibiydi Boşanma benim için de şok oldu” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com