![]() |
Ruhun harap mı yoksa kral mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Ruhun harap mı yoksa kral mı?Her an patlayacak bir bomba gibi misin, yoksa yumuşacık bir kadife misin? Sen en iyisi mi stres seviyeni öğren, başa çıkmak için kolları sıva, kıyafetlerin ve bedenin kadar ruhunu da bahar moduna ayarla! Ruhun harap mı yoksa kral mı? <------:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ruhun harap mı yoksa kral mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : Ruhun harap mı yoksa kral mı?Test Sonucu:Strese neden olabilecek olaylar seni pek fazla ilgilendirmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
b3Güm
|
![]() Cevap : Ruhun harap mı yoksa kral mı?ben şu an harap durumdayım :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ruhun harap mı yoksa kral mı?bunlar bayanlar içinmi yaf:S ruj beğendiğin çocuk felan diyor:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
1die
|
![]() Cevap : Ruhun harap mı yoksa kral mı?her zmaan kral ne yaşarsam yaşayayım ayaktayım
|