Kaçırarak Evlendiği Eşi Borç Ndeniyle Kaçtı |
07-05-2009 | #1 |
Cloud
|
Kaçırarak Evlendiği Eşi Borç Ndeniyle KaçtıBURSA'nın Gürsu İlçesi'nde oturan 26 yaşındaki Hızır Ayyıldız ile kaçarak evlenen 20 yaşındaki Nergiz Ayyıldız, bu kez borçları nedeniyle eşini terk edip Antalya'ya kaçtı 1 hafta sonra cep telefonu ile ulaştığı eşini ikna edemeyen Hızır Ayyıldız, bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu Gürsu'da 2 yıl önce mobilya eşyası satan işyerinde tezgahtarlık yapan Nergiz Ayyıldız, tanıştığı Hızır Ayyıldız'a aşık oldu Yaşının küçük olması nedeniyle ailesinin evlenmesine izin vermediği Nergiz Ayyıldız, “Çok seviyorum” dediği Hızır Ayyıldız ile kaçtı 18 yaşına girince resmi nikah kıydıran çift, Gürsu'da kiralık bir ev tutarken Nergiz Ayyıldız Bursa'daki halı satan mağazada, eşi Hızır Ayyıldız ise lokantada çalışmaya başladı Hızır Ayyıldız, geçen hafta çalıştığı lokantaya giderken 2 saat sonra mesaiye çağrıldıklarını ve gece geç döneceklerini söyleyen eşi evden ayrıldı Akşam saatlerinde kredi kartından iki kez toplam 250 TL tutarında nakit para çekildiği cep telefonuna mesaj ile gelen Hızır Ayyıldız aradığı eşinden, eve kesinlikle dönmeyeceği cevabını alan Hızır Ayyıldız, evde Nergiz Ayyıldız'ın “Beni unut, beni arama, ailemde beni aramasın ben borçlarımı kapatacağım, her şey para değildir Ben Antalya’ya çalışmaya gidiyorum” yazılı bıraktığı notu gördü Bir hafta sonra cep telefonuyla ulaştığı Nergiz Ayyıldız'ı eve dönmek için ikna edemeyen Hızır Ayyıldız, giderken dizüstü bilgisayarı ve cep telefonunun birini de yanına alıp giden bulunması için Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu