Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1900da, buluşalım, cumartesi, kezman, mateja, saat

Mateja Kezman : Cumartesi Saat 19:00'da Buluşalım

Eski 09-08-2006   #1
musty1907

Mateja Kezman : Cumartesi Saat 19:00'da Buluşalım

Yeni transferlerimizden Mateja Kežman Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçı için taraftarlarımıza çağrıda bulundu Milli takımda bulunan oyuncularımızın bugün akşam antrenmanına katılacağını söyleyen Mateja Kežman "Milli takımdaki arkadaşlarımız bugün kampa geri geliyorlar Ancak yorgunlar Onlarla belki bugün tam bir çalışma yapamayacağız Ama yarın ve maç sabahı yapılacak çalışmalarla taraftarımızın karşısına çıkacağız Antrenmanlara başladığım ilk günlerden beri Fenerbahçe seyircisinin ne kadar tutkulu bir taraftar olduğu yönünde duyumlar alıyorum Bu benim Fenerbahçe’deki ilk maçım olacak Çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum Bütün isteğim temsil ettiğim takımın taraftarıyla ilk maçımda bütünleşmek Cumartesi günü bütün taraftarımızla tanışmak için onları stadyuma bekliyorum" dedi

kaynak:wwwfenerbahceorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-23-2007   #2
rebellious23

emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com