Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, bitmezmiş, meğerse

Aşk Hiç Bitmezmiş Meğerse;

Eski 04-25-2009   #1
yesimciwciw
icon110

Aşk Hiç Bitmezmiş Meğerse;

demiştim
söylemiştim vazgeçemem demiştim
ama oldu işte
kaçış planımı yaptım kalbinden

üzgünüm ama bittim ben
yuvaya artık dönemem
beni bekleyen biri olsa bile
artık seni sevemem

Üzgünüm bütün olanlar için Ama olmak zorundaydı hepsi Birşey yapamam senin için Hayatımda kimsenin hayallerinde yer almamıştım belkide seninde olmamalıydım ama bunu çok geç anladım

Üzgünüm dilimden çıkması zor en acı sözler için Seni kırdığım bütün olanlar için Ama böyle olmak zorundaydı herşey Aşkın hapsinden böyle kaçmalıydım Kalbimi zor da olsa taşlaştırıp hehemn kaçmalıydım Korkmadan hissetmeden seni son bir kez de olsa görmeden gitmeliydim Çünkü son görüşler daha da çok zorlaştırı vedaları N e de olsa mutlu olmak için sevmek için bilmemek işitmemek hissetmemek gerek diyen sen değil miydin ?

Üzgünüm kaybolan yıllar için Telafisi yok belki ama her yılın her dakikası her saniyesi sendin!
İşte o yüzden böyle oldu ya herşey Seni kırmamak için o güzel kalbini hayallerini mahvetmemek için yüreğini fırtına sonrası talan olmuş bir şehire çevirmemek için gitmeliydim ve BİTMELİYDİ herşey

Neden bu kadar zor oldu kaçmak senden ?
Halbuki planlamıştım Seni görmezden gelmekti unutmak hayalet gibi dolaşmaktı ama izin vermedi kalbimdeki

AŞK HİÇ BİTMEZMİŞ MEĞERSE;

Yırtık bir afişte çocuk gülüşünde bitmeyen bir filmde hayatın en heyecanlı yerinde Yüreğinin parmak izinde kalırmış

Yapamadım kaçamadım ama artık revizyonda kalbim görüşmek istedim ama kilitli
ben yokum artık sen de bittin umutlarımda bitti
üzgünüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Aşk Hiç Bitmezmiş Meğerse;

Eski 05-08-2009   #2
JOKER

güzelmiş emeğine sağlık son cümleler hoşuma gitti

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2009   #3
yesimciwciw

Alıntı:
JOKER tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
güzelmiş emeğine sağlık son cümleler hoşuma gitti

Teşekkürler arkadaşım:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com