|
|
Konu Araçları |
dayanamıyorum, geçmesine, insanın, yüzlerce, üzerinden |
Üzerinden Yüzlerce İnsanın Geçmesine Dayanamıyorum |
04-10-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Üzerinden Yüzlerce İnsanın Geçmesine DayanamıyorumThe independent'in haberine göre cansiz obje fetisisti 37 yasindaki Erika La Tour, Eiffel eyfel kulesi'le evlenmis Erika eski bir asker ve san Francisco'da yasamaktaymis
Bu kadin demeye dilim varmasa da kadin daha önce de cansiz objelerle ask yasamis, profesyonel okcuymus ve yayiyla iliskiye girmis Daha sonra berlin duvari'yla bir iliski yasamis Erika cocukken üvey abisinin tacizlerine maruz kalmis ve ailesi onu terk etmis, belki de bu olaylarin etkisiyle cansiz varliklara ilgi duymaya baslamistir Paris’teki Eyfel Kulesi’yle evlenen kadının derdi büyük: Üzerinden yüzlerce insanın geçmesine dayanamıyorum Araba, çit, bisiklet, elektrik direği ve kaldırım gibi objelerle sevişen çılgınların haberleri defalarca yapılmıştı Bu kez de Fransa’nın başkenti Paris’teki Eyfel Kulesi’yle evlenen bir kadın ortaya çıktı Eyfel’le evlenen ve soyadını kulenin adıyla değiştiren Erika La Tour Eiffel, ABD’nin San Francisco kentinden geldi Çılgın kadın, “Geçen yıl arkadaşlarımla Paris’e geldik Eyfel’i görünce âşık oldum Onunla evlendim ve çok mutluyum Onun soyadını taşıyorum Ama bu kadar insanın üzerine çıkmasına dayanamıyorum Eyfel’i normal insanlarla paylaşmak gücüme gidiyor” dedi 30 yıl önce de Eija-Riitta Berliner-Mauer isimli kadın, Berlin Duvarı’yla evlenmişti Duvar yıkılsa da çılgın aşık “Hâlâ ruhu benimle” diyor Alıntıdır
04-23-2009 | #2 |
delishhhh
|
Cevap : Üzerinden Yüzlerce İnsanın Geçmesine DayanamıyorumAllah akıl versin bu insanlara ama şuda acı bir gerçekki tüm insanların yaşadığı acılar mutlaka geçmişinde biryerlerde saklı oluyor bir çıkış kaynağı bulunuyor şu çocukluğuna inmek lazım muhabbeti gerçekten doğru bir yaklaşım |
Cevap : Üzerinden Yüzlerce İnsanın Geçmesine Dayanamıyorum |
04-24-2009 | #3 |
seyito
|
Cevap : Üzerinden Yüzlerce İnsanın Geçmesine DayanamıyorumManyakmı arıyon buyur daha ne olsun manyaklığın ileri boyutu :):) |
|