![]() |
Şimdi Ayrıldıkmı Biz?.. |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Şimdi Ayrıldıkmı Biz?..Hani sevecektik delice yemin etmiştik sevmekten yorgun düşmeye düşlerimiz gerçekleşene kadar durmayacaktık hayat bizi ayırana kadar biz ayrılmayacaktık hani hiç vazgeçmeyecektik birbirimizden kim ne derse desin birbirimize aşkla bakacaktık siyahlar beyaz beyazlar hani daha renkli olacaktı sokak sokak dolaşıp hani yaralı kedilere yardım edecektik birlikte bana papatyadan taç yapacaktık sonra sevgimizi bir uçutma yapıp salacaktık gökyüzüne cümle alem duysun diye sevdamızı hani bir simiti ikimiz paylaşacaktık utanmadan sıkılmadan sokak ortasında delice birbrimize sarılacak ve ufak buselerle kutlayacaktık bu anı hani benden başkasına helalim demeyecektik benim gözlerimden başka baktığın gözler haram olacaktı sana mahşerde hesabı sorulsun demiştin şimdi baktığın gözlerin hesabını nasıl vereceksin hani dans edecektik delice saatlerce elele dolaşacaktık izmir sokaklarında taa karabağlardan yürüyerek varacaktık konak a biz aşıktık hani birbirimize yorulmazdık asla ne oldu şimdi sevdiğim ayrıldık mı biz? |
![]() |
![]() |
|