![]() |
Hfraliren Srısaı(İlginç ve Eğlenceli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() Hfraliren Srısaı(İlginç ve Eğlenceli)bunun yeri tam buramı bilmiyorum ama çok ilginç ve eğlenceli bu yüzden konulacak yeri varsa sizin koymanızı rica ediyorum ama teşıdığınızı ve nereye koyacağınızı belirtmeniz rica edilir Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş ![]() Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış ![]() Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş ![]() Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz ![]() Bakın nasıl da duzgun okudunuz, ilginç değil mi? (okuyamayanlar bir daha seri bir şekilde denesin heceliyerek okuyosanız olmaz)
![]() |
Cevap : Hfraliren srısaı(ilginç ve eğlenceli) |
![]() |
![]() |
#2 |
Fiyakal
|
![]() Cevap : Hfraliren srısaı(ilginç ve eğlenceli)ilginç teşekkürler paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Hfraliren srısaı(ilginç ve eğlenceli)arkadşm adresi bulamadm fakt konu tekrarı aynısı bn yollamştm :) emeğine sağlk yinede ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Hfraliren srısaı(ilginç ve eğlenceli)çok güzel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Hfraliren srısaı(ilginç ve eğlenceli)konu için teşekkürler evet ilginç bir konu olduğu için bunları biliyor musunuz? bölümüne taşımayı uygun gördüm inşallah yanlışımız olmaz ![]() esmer_yarcım bende bulamadım adresi o yüzden konuyu taşıyorum bulursak karantinaya atarsın=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Hfraliren srısaı(ilginç ve eğlenceli)tmm cnm saol :) |
![]() |
![]() |