|
|
Konu Araçları |
cimbomluları, derbi, kareler, kızdıracak, oncesi |
Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Kareler |
11-12-2008 | #1 |
merve16
|
Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Kareler
11-12-2008 | #2 |
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak karelerayıp oluyor ama merve!!! damarımıza çok basıyorsunuz |
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak kareler |
11-12-2008 | #3 |
merve16
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak kareleray pardon canım ama napıyım elimde değil işte =) |
11-12-2008 | #4 |
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak karelerdaha haticedeyiz bi neticeye gelelim hele sene sonunda bnm elimde olcak mı olmuycak mı görüşcez=) |
11-12-2008 | #5 |
merve16
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak karelerkızım ben de neticeye bakıyorum zaten ben şampiyon olabilcez diye iddia etmiyorum hatta olamıyacağımızı biliyorum ama ben derbiyi söylüyorum sonuçta |
11-12-2008 | #6 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak karelerÜzgünüm bunu yapmak istemezdim ama harbi çok kötü kareler:D
11-12-2008 | #7 |
merve16
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak karelerönemli değil nasılolsa sadece birtane var =) |
11-13-2008 | #8 |
hayko26
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak karelerpaylaşım için teşekkürler hepinize biras tartışma konusu olmuş ama gzl paylaşımlar olmuş önemli olan dostluğun kazanması
11-20-2008 | #9 |
SanaL_boy
|
Cevap : Derbi öncesi cimbomluları kızdıracak karelerSÜperBunu İzledim ben
01-31-2009 | #10 |
_filiz_
|
Cevap : Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Karelerewt bende merve16 ya katılıyorum süper teşekkür ediyorum |
Cevap : Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Kareler |
02-01-2009 | #11 |
VANDETTA
|
Cevap : Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak KarelerFenerbahçe bugüne değin ne yapmıştır ki,kendisini galatasarayla bir tutuyor,ne zaman ki,fenerbahçe uefa kupasını alır,ne zaman ki,süper kupayı alır o zaman çıkar derki,galatasaray bende senin kadar büyük bir takımım,ondan sonra galatasarayın züerine çıkmaya çalışsın,öyle türkiyeyi yabancı oyuncu hurdalığına çevirip dış basında parayla isim yapmayla olmuyor bu işler
03-26-2009 | #12 |
kar_tanesi
|
Cevap : Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Karelerben de merveye teşekkür ediyorum böyle güzel bir paylaşım için |
Cevap : Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Kareler |
03-26-2009 | #13 |
seyito
|
Cevap : Derbi Oncesi Cimbomluları Kızdıracak Karelerbakıyorumda ateşli bir tartışma var burada bende fenerbahçeli olarak merve16 tşk ederim çok güzel kareler olmuş:D hem bi kere galatasaray tutturmuş uefa kupası başka bişe bilmiyo tamam kazandınız ne kadar uzatırsanız sizin taraftarınız o kadar sıkılır yeni zaferler elde etmeye çalışın geçmişi unutun geçmişiyle yaşayan geleceğini kuramaz:=) |
|