![]() |
Hayatımızdan Neler Geçip Gitti... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Hayatımızdan Neler Geçip Gitti...![]() 1980'lerin ortasından itibaren hayatımıza giren en büyük yeniliklerdi atari
![]() ![]() Birçoğumuz okumayı Cin Ali kitapları sayesinde söktük ![]() ![]() İstanbul'un birçok mahallesinde 'Hamamda karılar nasıl bayılır?' cümlesi eşliğinde ayı oynatıcıları bulunurdu ![]() ![]() Dönemin en lüks (!) çikolatalarından biri ![]() ![]() Elvan gazozun damaklarda bıraktığı tad ve koku hafızalardan silinmiyor ![]() ![]() Birçok dükkanda hem kasa hem hesap makinesi işlevi gören bu aletler vardı ![]() ![]() Başını bir ayağı bir yukarı sallayan horozlu saatler hemen her evde bulunurdu ![]() ![]() Evlerimizin salonlarında bulunan sadece misafirler geldiğinde kullanılar kültablası ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hayatımızdan Neler Geçip Gitti... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hayatımızdan Neler Geçip Gitti...Maziye daldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hayatımızdan Neler Geçip Gitti...Dido halen var : ) arayamı karışmış ama turbo sakızına bayılırdım
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Hayatımızdan Neler Geçip Gitti...O zamanlarda da varmış dido:)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Hayatımızdan Neler Geçip Gitti...Bende küçükken tipitip sakızlarını çiğneyip içindeki tipitip kağıdının resimlerine bakmayı çok severdim:) Hey gidi günler heyy!
|