Çapkınlık İpuçları =) |
03-05-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Çapkınlık İpuçları =)1- Ilk görüste aska inanir misin ? Yoksa disari cikip tekrar mi gireyim? 2- Affedersiniz! Biz kücükken farkli okullarda okumamis miydik? 3- Sirtina dokunup: Aman allahim gercekten omuz kemikleri!! Ben bunlari kanat sanmistim! 4- Çikolatadan bebeklerimiz bir dügün pastasinin üstünde sence de güzel görünür mü ? 5- Saati sorun9'u 5 mi geciyor? Bugün pazartesi 28 mart 905Sizinle tanistigimin günü ve zamani aklimda tutmam gerekli de! 6- Oturdunuz, konustunuz ve kalkti gidiyorBirsey unutmadin mi?Neyi? Beni! 7- Bu sehirde yabanciyim Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? 8- Baban uzayli miydi? Senin gibi birsey yeryüzünde yok cünkü! 9-Telefon numarami unutmusum, seninkini ödünc alabilir miyim? 10- Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadin, bir imza alabilir miyim? 11- Erkek"Sesi sen de duydun mu?" Ne sesi? Ben birsey duymadim! Kalbim kirildi 12- Baban hirsiz miydi? Hayir ! Ne Alaka?!? Gözlerinin yerine konulan elmaslari kim,nerden caldi o zaman? 13- Bana yolu tarif edebilir misiniz? Kiz: Ne yolu? Nereye? Kalbine 14- Beni bir cimcikler misin Kiz: Neden? Bu güzellik gercek olamaz! Rüya görüyorum sanirim 15- Annenle baban zamaninda karsilasmasaydi, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! 16- Siz Aktuel'in kapagindaki kiz degil misiniz? 17- Umarim suni solunumdan anliyorsundurSolugum kesildi seni görünce! |
Cevap : Çapkınlık İpuçları =) |
03-06-2009 | #2 |
<<MeLiSa>>
|
Cevap : Çapkınlık İpuçları =)hahahahhahahah ayy bu erkekler varyaa hakkaten tuhaf ya
03-17-2009 | #3 |
|
Cevap : Çapkınlık İpuçları =)İlginç :))) Aslında denemek lazım ama tokat yemeyeceğimin garantisini verebilecek bir babayiğit var mıdır acaba burda ?? :))) |
|