Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eyne, tezhebûn

''Fe Eyne Tezhebûn''

Eski 03-16-2009   #1
meLankoLik_asaLet
Varsayılan

''Fe Eyne Tezhebûn''



Fe Eyne Tezhebûn

Rahmet okunduğunu mu sanıyorsunuz kar yada yağmur yağınca ? Artık karlar siyah, yağmurlar ise çamurlu yağıyor Şimşekler merhamet olgusunu yitirmiş, her biri bir azabın habercisi şimdi Dağlar bir emri bekler gibi tetikte, düşmek için bir bir zulmedenlerin üzerine Zülmedenler sadece kafirler yada munafıklar değiller Sakın kandırmayın kendinizi siz de, muslumanın zulmüne sesini çıkarmayan da bu zulme ortaksa eğer, dağlar o muslumanın da üzerine çöker
Artık bir bedir mi bekliyorsunuz uyurken gaflet içinde ! Peki emin misiniz hangi tarafta olduğunuza, hangi safta olduğunuza gerçekten emin misiniz ! O halde neden umud ediyorsunuz bir bedri, neden bir hendek zaferi kurnazlığında düşünceleriniz ? Ey mûminler ; Aişe annemiz misali, ayet gelecek kadar üstünüze temiz mi kalbiniz ! Yoksa kalbinizin temizliği zihninizin ve nefsinizin size koyduğu sınır kadar mı ?
Bu kadar soru varken hala neden uykudasınız peki ? Dünyada bu rahatlıkta bu soruların cevabını veremeyecekseniz, ahirette o dehşet içinde nasıl kımıldayacak dudaklarınız ?
Yani , ”La ilahe illallah, Muhammeden Rasulullah” diyen dudaklar ;
Madem öyle : ”Fe eyne tezhebun ” -> Nereye bu gidiş…

Muhammed YILDIZ

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.