Deli |
03-06-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Deli1 - Fare misin Yoksa Insan mi? Adamin biri kendini fare zannettigi için akil hastenesine düsmüs Tedavisi bittikten sonra doktor sormus Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi? Deli : Fare olur mu doktor bey ben bir insanim Doktor : O zaman artik gidebilirsin iyilestinartik demis Deli kapidan çikmis ve imdaaaaaat diye bagirarak tekrar içeri girmis doktor ne oldu demis Deli : Bir kedi gördüm de ondan korktum demis Doktor : Sen hani sen artik kendini bir fare zannetmiyordun demis Deli : Ben fareolmadigimi biliyorum da kedi nerden bilsin demis 2 - Miyav Dedik ya Iki deli, akil hastahanesinden kaçmaya karar vermisler Gece vakti hizli bir sekilde duvardan atlayarak bosluktaki tarlaya çikmislar Tellerin arasindan sürünerek ilerlerken bir bekçi bunlarin hisirtisini duymus Hemen bagarmis : - Kim varorada? Delilerden biri hemen : -Miyav, miyavvv Diye seslenmis Hisirtiyi kedinin çikardigini sanan bekçi tam geri dönecekken deliler yine sürünmeye ve hisirtilar çikartmaya baslamislar Bekçi hemen dönmüs ve bagarmis : - Kim var orada? Iyice sinirlenen deli : -Miyav dedik ya len 3 - Saglik Bakani Akil hastenesini gezen saglik bakani bir hastanin yanina yaklasmis Hasta ona bakmis, - Yeni mi düstün? - Hayir, ben saglik bakaniyim Buraya sizleri ziyaret etmek için geldim - Heh heh heh, saglik bakaniymis Bende Napolyon Bonapart, memnun oldum 4 - Çay Sekerleri Deli , kahveye girdiginde soluk solugaydi Bos bir masaya oturup ocaga seslendi : - Bana bir çay! çay geldi , sekerleri atip karistirdi Garsonadan yine seker istedi Onlari da atip karistirdi, yeniden istedi Garson : - Sekiz seker koydun çaya, dedi saskin saskin, - Koydum ama , iste görüyürsun, hepsi eriyor! 5 - Hamamböcekleri Akil hastanesinden iki deliyi salivereceklermis Doktorlar kendi aralarinda "Sunlara son bir test yapalim da görelim akillari baslarina gelmis mi"demisler Bunun üzerine iki deliyi bir masa basina çagirmislar Masanin üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canli hamamböcegi dökmüsler ve "Buyrun beyler, yiyiniz" demisler Delirlerden bir tanesi hemen zeytinlere saldirmis, ötekisi araya girmis, "Önce kaçanlari yiyelim, öburleri nasil olsa duruyor!" 6 - Sayi Akil hastanesini gezmekte olan gazeteci, bir kogusta rastladigi hastaya sordu: - Burada kaç kisisiniz? Karsisindaki, elini bos ver anlaminda salladiktan sonra: - Asil, dedi, siz disarida kaç kisisiniz?