Sahibini Arayan Mektup 2 |
02-26-2009 | #1 |
su perisi
|
Sahibini Arayan Mektup 2Ergec beni affedeceksin Bir sey beklemeden,bir sey istemeden affedceksin Sevgin seni oraya goturecek Duse kalka ilerleyecegin yollarda,taslar kanatacak ayaklarini Issiz karanlik ormanlardan gececeksin yapayalniz Sonra bir bataklik baslayacak gozun alabildigine Omuzlarina kadar yapiskan camurlara saplanacaksin Durmadan yagmur yagacak ustune,iliklerine kadar islanacaksin,usuyeceksin Ahtapot elleri gibi uzun,pis sarmasiklar dolanacak ayak bileklerine Dort yaninda kara bataklik kuslari donecek ciglik cigliga Gecmis zamani dusuneceksinO bir daha yasanilmaz gunleri,geceleri dusuneceksin Batakligin son buldugu yerde zift gibi koyu bir gece baslayacak gecmis gecelere benzemeyen Yuruyeceksin,agir agir ilerleyeceksin zamanin ve gecenin ortasinda Keskin bir ruzgar cikacak,merhametsiz kirbaclar gibi parcalayacak yuzunu Sonra bir dag yamacina varacaksin,bitkin ve perisan Uzaklarda ciliz bir isik goreceksinSen yaklastikca buyuyecek,sicak kollariyla saracak seni Fakat sen o isigin oldugu yere hic bir zaman varamayacaksin ve bu gercegi anladigin anda yikilacaksin Iste o zaman beni dusuneceksin,cektiklerimi,senin icin katlandigim seyleri dusuneceksin Bulutlar dagilacak Seni nasil sevdigimi,yucelestirdigimi,nasil o ulasilmaz isik haline getirdigimi birer birer anlayacaksin Onun icin beni affet demeyecegim sanaErgec anlayacak ve affedeceksinBunu biliyorum Karsilasmamiz kaderdi belki Aci cektigimiz ciledir,bizi birbirimize yakinlastiran,o korkunc umitsizlikler,buyuk caresizliklerdir Acilarimizi yitirmeyelim UYasar Oguzcan |
|