Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arayan, mektup, sahibini

Sahibini Arayan Mektup 1

Eski 02-26-2009   #1
su perisi
icon110

Sahibini Arayan Mektup 1

Ayrilik diye birsey yok Bu bizim yalanimiz Sevmek var aslinda,ozlemek var,beklemek var Simdi nerdesin? Ne yapiyorsun?Gunes coktan dogdu Uyanmis olmalisin Saclarini tararken beni hatirladin degil mi? Oyleyse ayrilmadik

Sadece ozlemliyiz ve bekliyoruz

Zamani hatirlatan herseyden nefret ediyorum Once beklemekten Omur boyunca ya bekliyor ya bekletiyor insanIkiside kotu,ikisi de hazin tarafi yasantimizin

Bir cocugun once dogmasini bekliyorlar,sonra yurumesini,konusmasini,buyumesini
Zaman ilerliyor,bu defa para kazanmasini,kanunlara saygi gostermesini,insanlari sevmesini,aldanmasini,aldatmasini bekliyorlar

Ve sonra olümü bekleniyor insanoglunun

Ya O? Ya O? Insanlardan dostluk bekliyor,sevgilisinden sadakat,cocuklarindan saygi ve bir parca huzur bekliyor,saadet bekliyor yasamaktanZaman ilerliyor,bir gun oda olumu bekliyor artik Aradiklarinin cogunu bulamamis,beklediklerinin cogu gelmemis bir insan olarak gocup gidiyor bu dunyadanIste yasamak maceramiz bu

Yasarken beklemek,beklerken yasamak ve yasayip beklerken olmek!

Ozleme bir diyecegim yokO komur kirintilari arasinda parlayan bir cam parcasiO nefes alisi sevgimizin,kavusmalarimizin anlamiO tek guzel yonu bekleyislerimizin

Insanligimiz ozleyislerimizle alimli,yasantimiz ozlemlerle guzel
Ozlemin buruk bir tadi var,hele seni ozlemeninBir kokusu var butun ciceklere degismem Bir isigi var,bir rengi var seni ozlemenin,anlatilmaz

Verdigin butun acilara dayaniyorsam,seni ozledigim içindir Beklemenin korkunc zehiri oldürmüyorsa beni,seni ozledigim içindir

Yasiyorsa;icimde umut varsa,yine seni ozledigim icindir
Seni bunca ozlemesem;bunca sevemezdim ki!

UYasar Oguzcan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com