Sahibini Arayan Mektup 1 |
02-26-2009 | #1 |
su perisi
|
Sahibini Arayan Mektup 1Ayrilik diye birsey yok Bu bizim yalanimiz Sevmek var aslinda,ozlemek var,beklemek var Simdi nerdesin? Ne yapiyorsun?Gunes coktan dogdu Uyanmis olmalisin Saclarini tararken beni hatirladin degil mi? Oyleyse ayrilmadik Sadece ozlemliyiz ve bekliyoruz Zamani hatirlatan herseyden nefret ediyorum Once beklemekten Omur boyunca ya bekliyor ya bekletiyor insanIkiside kotu,ikisi de hazin tarafi yasantimizin Bir cocugun once dogmasini bekliyorlar,sonra yurumesini,konusmasini,buyumesini Zaman ilerliyor,bu defa para kazanmasini,kanunlara saygi gostermesini,insanlari sevmesini,aldanmasini,aldatmasini bekliyorlar Ve sonra olümü bekleniyor insanoglunun Ya O? Ya O? Insanlardan dostluk bekliyor,sevgilisinden sadakat,cocuklarindan saygi ve bir parca huzur bekliyor,saadet bekliyor yasamaktanZaman ilerliyor,bir gun oda olumu bekliyor artik Aradiklarinin cogunu bulamamis,beklediklerinin cogu gelmemis bir insan olarak gocup gidiyor bu dunyadanIste yasamak maceramiz bu Yasarken beklemek,beklerken yasamak ve yasayip beklerken olmek! Ozleme bir diyecegim yokO komur kirintilari arasinda parlayan bir cam parcasiO nefes alisi sevgimizin,kavusmalarimizin anlamiO tek guzel yonu bekleyislerimizin Insanligimiz ozleyislerimizle alimli,yasantimiz ozlemlerle guzel Ozlemin buruk bir tadi var,hele seni ozlemeninBir kokusu var butun ciceklere degismem Bir isigi var,bir rengi var seni ozlemenin,anlatilmaz Verdigin butun acilara dayaniyorsam,seni ozledigim içindir Beklemenin korkunc zehiri oldürmüyorsa beni,seni ozledigim içindir Yasiyorsa;icimde umut varsa,yine seni ozledigim icindir Seni bunca ozlemesem;bunca sevemezdim ki! UYasar Oguzcan |
|