Erdoğan: Beni Küfrettireceksiniz! |
02-15-2009 | #1 |
dejavu2009
|
Erdoğan: Beni Küfrettireceksiniz!Erdoğan: Beni Küfrettireceksiniz Açılış törenindeki aksaklık Başbakan Erdoğan'ı sinirlendirdi Yanına gelen görevliyi azarlayan Erdoğan'ın öfkesi mikrofona da yansıdı Erdoğan: Beni Küfrettireceksiniz 15022009 12:57 Erdoğan, İstanbul ve Ankara'dan Sinop'a ulaşım süresini 45 dakika kısaltan Boyabat-Tünelli geçiş yolunun açılış törenine katıldı Boyabat-Kargı etabının da yıl sonuna kadar bitirileceği sözü veren Erdoğan, kalabalığa açılışı megabord'dan izleyebileceğini söyledi Ama görevlinin bağlantı olmadığını söyleyince sinirlendi - Bağlantı yok efendim - Neden yok ya, olur mu öyle şey? - - Beni küfrettireceksiniz Erdoğan'ın öfkesi, hemen önündeki mikrofona yansıdı Protokolü kürsüye çağıran Erdoğan, tünelle ilgili görüntüler ekrana yansıyana kadar bekledi Açılışı da görüntüleri seyrettikten sonra yaptı alıntı Net Tavır - Türkiye'nin Haber Sitesi - Erdoğan: Beni Küfrettireceksiniz