Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, endişeliyim, halk, olarak

Halk Olarak Çok Endişeliyim

Eski 02-10-2009   #1
Equinox

Halk Olarak Çok Endişeliyim

Öğrenci hocasına sorar ''Öğretmenim demokrasi ne demek??''
öğretmen anlatır anlatır öğrenci hiç bir şey anlamaz sonunda onun diliyle anlatmak ister der ki
''Bak yavrum mesela baban devlet, annen hükümet kardeşin geleceğin, bahçıvanınız işçi gurubu, sende halk ol tamam mı'' tam o sırada öğretmenin işi çıkar ''ben sana yarın anlatırım der'' öğrenci eve gider sabah uyanınca doğru anne babasının odasına koşarannesi uyuyor babası yok babasını aramak için kardeşinin odasına girer bakar kardeşi altını pisletmiş Bahçeye çıkar bakar ki babası bahçıvana bağırıp çağırıyor
Öğrenci okula gider öğretmeni çağırır der ki ''gel yavrum ben sana demokrasinin ne olduğunu anlatayım'' öğrenci ''yok yok ben anladım Devlet işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, geleceğim pislik içinde, bende halk olarak çok endişeliyim''

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com