Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dudakları, yanan, öğretmen

Dudakları Yanan Öğretmen

Eski 02-06-2009   #1
bonsoir
Icon1861

Dudakları Yanan Öğretmen

O gün sınıfta problem çıkaran öğrencilerle bire bir konuşma kararı almıştıKangren olmaya aday ve bütün uzvu tehdit eder hale gelen yara gibi sınıfın güvenliğini ,huzurunu iyiden iyiye bozan bu öğrencilere bir dur deme zamanı gelmişti

İlk olarak sarı benizli ,sivri yüzlü ,kaşları hep çatık olan CEMİL i aldı karşısına

“Seni son zamanlarda çok gergin görüyorumÖzünde iyi bir insansın , bu gerginliğinin sebebi ni seni seven bir öğretmenin olarak merak ediyorumŞaşırdı Cemil ,sonra her zaman ki gibi çattı kaşlarını ve kollarını kenetledi göğsündeSustu sonra isyankar ses tonuyla “Anlatmak istemiyorum”dediSanki her şeye ,herkese öfkeliydi”Anlatmakistemiyorum dediğine göre anlatacak çok şeyin var demektirdedi öğretmenBu sırada söylenen çaylar ve çikolatalar da gelmişti”içsene “dedi öğretmen ısrarla Çekingen ve titrek elini yavaşça bardağa uzattıBu iyi bir gelişmeydiZira geri çevrilmezse az sonra çözülecek demektirKetum tavrını sürdürdü çocuk”Böyle gitmez aileni çağırmak zorunda kalacağım “dedi öğretmenHuzursuzlandı birden ,yüzünü bir kızıllık bürüdü”Baban ne iş yapıyor” “Bilmiyorum” “Nasıl bilmiyorsun babanın ne iş yaptığını bilmezmi insan ?””Baba evledının ne yaptığını bilmez se ,evlat da babasının ne yaptığını bilmez “İşin rengi belli olmaya başlamıştı ”Babanla neden görüşmüyorsun?” “Annemle birkaç yıl önce ayrıldılar “ “O benle görüşmek istemiyor,Sevmiyor beni” “İnsan evladını sevmez mi ?belki başka sebebi vardır belki?” “Ne sebep olabilir ,”dediomuz silkerek “Babamın beni hiçbir gün sarılıp öptüğünü “OĞLUM” dediğini bilmiyorumŞimdi büyüdüm bundan sonra beni öpse bile diken batmış gibi gelir bana Bir süre suskunluk olduO na sunulamayan öpücüğün sevgisini nasıl verebilirdi ki??

Diğer öğrenciyi çağırdıAdı HASAN dı …Bazılarına göre okuldaki çıban başıydıHasan ı çözmek daha kolay oldu:Doğrudan babasıyla ilgili soruyla başadı…”Babamı sormasan olmaz mı hocam” dediÖğretmenin kararlılığını görünce anlatıverdi”Babam bana he kızar,aşağılarmış gibi konuşur benimle Dövmez ama sözleriyle dövmekten beter eder,sevgiyle hitap etmez Mesela bana hiç “OĞLUM” dediği vakii değildirBütün bunlar bir yana ,kendimi hatırladığımdan beri beni bir kere olsun öptüğünü hiç hatırlamıyorum!! “

İnsanı atılan oklar yaraladığı gibi ,ona sunulmayan güller de yaralarmış ; hem de ne yara!!Çocuklarla konuşunca bunun ömür boyu kanayan yara olduğunu fark ettiOnlarla beraber öğretmenin de içi yanmaya başladıDaha da başka bir şey sormadıÇocukluğunu hatırladı bir an Yanaklarından sevgiyle öpmeyen babasını hatırladıSonra hıçkırıklarını ,kırıp dökmelerini ,ağlamalarını…babasının kendisini neden öpmediğini yıllar sonra anlamıştı aslındaBaşkalarının yanında çocuğunu öpmek ayıp sayılırmış meğer , geleneklere göre hele büyüklerin yanında öpmek affedilecek hata değilmişYıllar sonra kocaman adam olduğunda bir gece babasını yanaklarından öperken yakalamış ,ses çıkarmamıştı

Diğer problemli öğrencisini çağırdıAdı DENİZ di…Esrarengiz yüz ifadesiyle karşısına oturduDenizle konuşmasına kestirmeden başladı”Baban seni bu güne kadar hiç öptümü “Tuhaf tuhaf baktı deniz”Neden sordunuz ki hocam?” dedi şaşkınlıkla”Bana öyle geliyor !Sen iyi birisin ,ancak hırçınlıklarının altında sanki bu yatıyor gibi” Bir anda bütün sırlarının öğretmen tarafından anlaşıldığını düşünmüş olacak ki ,yüzündeki esrarengiz eda kayboldu, mahzun hale büründüBaşını eğdiGözleri buğulandı”Babamı hiç görmedim hocamBen doğmadan ölmüş babam !” Yutkundu aklından dudaklarına doğru yola koyulmuş bütün sorular bir bir boğazından aşağıya indiDaha da bir şey sormadıDemek öyle veya böyle bir şekilde baba sevgisinden mahrum büyüyen çocukların problemlerinin kaynağı aynıydıTeşhisinin sağlamasını yapmak için okulun en başarılı uyumlu ,kişilikli öğrencisini çağırdı
Adı AHMET ti…”Sözü uzatmayacağım Ahmet ! Bana babanla ilişkini dosdoğru anlatırmısın?? O da diğerleri gibi hatta daha fazla şaşkındı”De oldu ki sayın hocam” dedi”Bir anket yapıyorum da anlat””Çok iyi hocam” “Çocukluğunda seni hiç öpermiydi?” “Ne çocukluğu hocam koca delikanlı oldum hala bir çocuk gibi kucaklayıp öper beni “

O gün derse girdiği sınıflarda öğrencilere babalarıyla ilişkilerini anlatan bir kompozisyon yazdırdıEve gelince öğrencilerinin yazdıklarını okudu Mutlu,mutsuz hepsinin ortak noktası babalanının sevgisinin öperek gösterilmesiydiÖğrencilerinin yazdıklarını okuyup bitirdiğinda saat gece yarısını geçmiştiDoğruldu Çocuklarının odasına doğru yürüdüKüçük oğlu uyuyorduÖyle masum bir hali vardı ki…Dudaklarını yanaklarına uzattıYandı birden dudakları yüreği yandı…Doktorun uyarısıydı yüreğini yakanDoktor karaciğerini yavaş yavaş bitiren ,kanında sahibine ihanet eden kaçkınlar gibi dolaşan hepatit virüsünden çocuklarını koruması gerektiğini söylemişti”Düşük ihtimal de olsa vücut sıvılarıyla bulaşabilirBu yüzden dikkat etmeli ,çocuklarını öpmemelisin !!” demiştiBir den çocuğunun yanağından ateşten uzaklaşır gibi çekti dudaklarını Bunu kendisi biliyordu…Ama …Ya çocukları…

alıntı DostÇa KalıNnn:56:58

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Dudakları Yanan Öğretmen

Eski 02-06-2009   #2
dejavu2009

Kocaman bir teşekkür göndeririyorum yazana ve bize sunana

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-06-2009   #3
evrem88

tüylerim diken diken olduçok teşekkürler paylaştığın için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-09-2009   #4
tiryaki5759

Gerçekten guzel bir kounya temas etmişsiniz yureğinize sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-10-2009   #5
KRDNZ

Güzel bir paylaşım SEvgili Bonsoir Küçücük bir öpücük dünyalara bedel, hani o paranın satın alamayacağı güzelliklerden biri bence de Sade annenin sevgisi yetmez çocuğa baba da sevmeli ve bunu göstermeli Özellikle de erkek çocuklara göstermeli sevgisini diye düşünüyorum

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com