Yorumlarınız benim için önemli :):) |
02-06-2009 | #1 |
BaRiSlipKnoT
|
Yorumlarınız benim için önemli :):)Kaydı üzerinde çalışmakta olduğum şarkılarımın sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum Yorumlarınınz benim için önemli :):) İNSAN Dünya'nın sonu yok mu sanırsınBelki sıra sana gelmez diye rahatsın Ama ne insanlar geldi buraya Koskoca Cengiz han ya da Atilla Hiçbiri duramadılar bi saniye daha Güçleri yetmedi fazladan dünyayı solumaya Yanılırsın Dünyada asıl olandan uzaklaşırsın İnsanoğlusun;gerçeği görmekten kaçarsın Sen akıllısın alkılsızlara uyarsın Haksızlık yapmaktan ne de büyük zevk alırsın Öldürürsün ağlarsın bağırırsın duymazsın bu sözleri önce duyup sonra unutacaksın DOSTLAR çok yolun var daha her bittiğini sandığında geçmişini hatırla bu kaçıncı son bu kaçıncı veda hayata kalbimde bir hazine var unutma en parlak altınlardan sayılamayacak kadar sevgi madenlerinden çıkmış onlar gözlerindeki o masum hayat dolu ışıltının kaynağı aldığın her nefes yeni bir hayattır döktüğüm her gözyaşı hatıraların kadar kalıcıdır sevdiğin her adam her kadın -----> NAKARAT sana seni anlatır ve dostlar,dostlar hep yanındadır
02-06-2009 | #2 |
evrem88
|
Cevap : Yorumlarınız benim için önemli :):)sözler çok güzel yüreğine sağlıkbesteleriylede dinlediğim zaaman daha güzel yorum yapabilirim bu halde sadece şiir olarak kalsa bile çok başarılı paylaştığın için teşkkürler |
Cevap : Yorumlarınız benim için önemli :):) |
02-06-2009 | #3 |
BaRiSlipKnoT
|
Cevap : Yorumlarınız benim için önemli :):)ŞİMDİLK SADECE E ORTAMINDA KAYIT ALABİLİYORUM GRUPLA Bİ ÇALIŞMA YAPMADIM AMA KISA BİR SÜREEDE EV ORTAMINDAKİ KAYITLARI BEĞENİNİZE SUNABİLİRM İNŞALLAH DAHA SONRA DAHA PROFESYONEL HALLERİNİ DİNLERSİNİZ YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :) Tüm harflerin büyük olmamasına dikkat :)
02-06-2009 | #4 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Yorumlarınız benim için önemli :):)Bu sözleri hangi tarzda söyleyeceksiniz ? Zira sözler fena değil ancak biraz daha üzerinde çalışabilirsen daha güzel olacağı kanaatindeyim |
|