Geç Kalınmışlılklara.. |
02-06-2009 | #1 |
zeynoo
|
Geç Kalınmışlılklara..Deli bir fırtına esiyor yine yüreğimin kıyılarında Çevresinde ne varsa ,darmadağın edip atıyor kuyusuna yalnızlığın bütün parçaları savuruyor yine hoyratça … İşte ben seni tüm bu karmaşıklığın ,onca yalanların içinde tek gerçek olarak kabul etmiş,yüreğimin tahtına çoktan oturtmuştum Bilemedim aslında bu karmaşıklığın arasında yanlışla doğruyu ayırt edemeyecek kadar aciz olduğumu Tüm kabuslarım gerçek olmuştu çoktan Aslında yalan deyip inanmadığım şeylerin doğru;tek gerçek olarak kabul ettiğim seninse yalan olduğunu fark etmekte çok geç kalmıştım ve bunun bedelini çok ağır ödemiştim Şimdi gidiyorsun işte sana ait olmayan bir hayatı da yanında götürüyorsun Kim bilir beni darmadağın ettiğin gibi daha hangi yürekleri de darmadağın edeceksin bu anlamsız fırtınanla Bir gün ,bir gün bende gideceğim buralardangiderken umutlarım hayallerim umutlarım bana yoldaş karanlık gecelerime aydınlık olacaklar belki Gideceğim çok önemli şeyleri arkamda bırakarak Seni ,hayatımın üzerine kurduğun o yalan dünyayı ,en önemlisi de yüreğimi kırk kilide vurup attım yüreğimi okyanusların derinliğine kimse bulmasın diye Yaşam yorulmadan usanmadan yaramaz bir çocuk gibi koşmaya devam ederken ,ben çoktan elini bıraktım ve arayı o kadar açtı ki yakalamam imkansız <<< YAŞAMAK İÇİN BEN ÇOK GEÇ KALDIM >>> |
|