![]() |
Hep Trip :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Hep Trip :))iki sevgili arasındaki diyaloglar ![]() erkek: ama hayatım bu konuda haksızsın kabul et kız: hep sen hakLısın ben haksızım zaten ![]() kız: bugün niye aramadın erkek: işim vardı biraz ya biliyosun kız: ben zaten salağım seni arıyorum,seni seviyorum erkek: şimdi ne alaka ama ya kız: ![]() erkek: ama sana daha öncede yapma demiştim dimi sevgilim kız: ben yapınca zaten herşey suç,ama sen yapınca hiçbirşey yok ![]() erkek: ben biraz hava alıyım hayatım dışarı çıkıyım kız: sen istediğini yap, çık,gez,toz,eğlen ben evde otururum ![]() erkek: tamam hayatım gitmiyorum gitmiyoruuummm erkek: bu senin yaptığın yanlış ![]() kız: sen yazıyosun,çiziyosun,sonra benim üstümde tasarlıyosun oh ![]() erkek: ah Allahım ah kız: ne yaparsan yap umrumda değil ![]() erkek: msne girer kız: oo hemende msne giriyoruz ![]() ![]() erkek: ee ne yaparsan yap dedin ya kız: sende hemen yap ![]() ![]() ![]() kız: benden habersiz niye tavla oynuyosun tanımadığın kişilerle ![]() ![]() erkek: yok hayatım ben değildim ![]() kız: tamam yarın benimde üyeliğimden kardeşim oynucak haberin olsun ![]() erkek: ee senin kardeşin yokki sevgilim kız: bulucam ![]() erkek: ya sevgilim anlatamıyorum galiba ne demek istediğimi kız: yok ya hiç olurmu öyle şey sen anlatıyosunda ben safım ya anlamıyorum ![]() erkek: ah ahh ![]() ![]() kız: anne diğer kanalı aç hadiii anne: git derslerine çalış kızım,sana sınavda dizileri sormucaklar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|