Veysel Karani Demir İstifa Etti |
01-03-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Veysel Karani Demir İstifa EttiVeysel Karani Demir istifa etti Doğalgaz faciası sonucu üniversiteli 7 gencin ölümünün ardından ihmaller zinciri tartışılırken, dün yaptığı basın toplantısındaki sözleri ile tepki çeken ve ihmalleri olmadığını söyleyen Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Veysel Karani Demir istifa etti Demir, gençlerin evde "yarı çıplak" bulunduğunu söylemiş ancak bu ifadenin, emniyet ve savcılıktaki bilgilerle doğru olmadığı ortaya çıkmıştı Ankara'da karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 7 gencin ölümünün ardından düzenlediği basın toplantısı ile tepki çeken Başkent Doğalgaz AŞ Genel Müdürü Veysel Karani Demir istifa etti Demir, açıklamasında, gazetelerde yer alan haberlerin, şahsını ve kurumunu yıpratmaya ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu savundu Demir, açıklamasında şunları söyledi: ''Dün düzenlediğim basın toplantısında, üzücü olayın gelişimini anlatıp, bilirkişi raporunu ve teknik değerlendirmeyi sunarak, Başkentgaz'ın bu olayda herhangi bir ihmali ve kusuru bulunmadığını ifade ettim ve gerekirse bizim de soruşturma kapsamına alınabileceğimizi vurguladım Ayrıca bu tür vahim olayların bir daha yaşanmaması için doğal gaz kullananların nelere dikkat etmesi gerektiği yönünde detaylı açıklamalarda bulundum Ancak basın toplantısında ifade ettiğim bu konular, tamamen art niyetli olarak çarptırılmış, çok farklı bir boyuta taşınmıştır'' Toplantıda, ''Hadiseyi hiçbir insanın görmesini istemem Gençlerin her biri bir tarafa düşmüş Kimisi yerde, kimisi yüzükoyun, kimisi belden üstü yarı çıplak O yaşlarda benim 3 çocuğum var Ben bir babayım Bu travmayı uzun süre atlatamam'' diyen Demir, açıklamasında gençlerin kesinlikle giyinik olduğunu belirtti Demir, "Geldiğimiz noktada; Kurumumuzun, 7 gencin ölümünde hiçbir kusuru ve ihmali bulunmadığı halde töhmet altında bırakılmış olması, benim üzerimden hiç ilgisi olmayan insanların hedef olmaması için Başkentgaz Genel Müdürlüğü görevimden istifa ediyorum'' dedi Demir, dün düzenlediği basın toplantısında, gençlerin evde "yarı çıplak"“Haşa, yok öyle bir şey Yarı çıplak dediğim, çocuk sırtüstü yatmış, yakası açık Gündüz giydiği elbiselerle duruyor çocuklar” diyerek geri adım atmıştı bulunduğunu söylemiş, artan sorular üzerine cevap veremeyeceğini, cuma namazına gideceğini söylemişti Emniyet ve savcılıktaki bilgiler ile olay sabahı kapıyı açmak için eve giden çilingir ise Karani'nin doğru söylemediğini ortaya çıkarmıştı Sözlerinin tepki toplaması üzerine dün akşam saatlerinde bir açıklama yapan Demir, |
Cevap : Veysel Karani Demir İstifa Etti |
01-05-2009 | #2 |
su perisi
|
Cevap : Veysel Karani Demir İstifa EttiŞerefsiz, anlamadığın işin başında işin ne????? |
|