![]() |
Aşk Diye Birşey Yokmuş |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Aşk Diye Birşey Yokmuş[FONT='Tahoma','sans-serif']aşK diye bişey yoKmuş ![]() ![]() ![]() ![]() haNi seVgi emektir! DerLer ya yaLanmış ![]() ![]() FazLa emeK fazLa değer zaRarmış ![]() ![]() Herşey yaLanmış aşKta yaşananLar yaşanmamış sayıLırmış ![]() ![]() Zaman geLir siLermişiz biz hatıraLarı ![]() ![]() Geriye bir gözLeri kaLırmış ![]() ![]() Hani görmediKçe özLersin derLer ya o'Da yaLanmış ![]() ![]() Seni günLerce bekLediğimde anLadım ![]() ![]() Hani ağLadıkça unutursun derLer ya o'Da yaLanmış ![]() ![]() Her gece başımı yastığa Koyup ağLadığımda anLadım ![]() ![]() aşıK oLunca insanın gözü birşey görmezmiş ![]() ![]() ayakLarı yerDen kesiLirmiş derLer ya o'Da yaLanmış ![]() ![]() aşK acı çeKmek ağLamakmış ![]() ![]() Bana sırtını dönüP gittiğinde anLadım ![]() ![]() Hani "aşK'ın Bittiği yerDe Nefretin başLar" DerLer ya Doğruymuş ![]() ![]() Şimdi senden nefret ettiğim için anLadım ![]() ![]() Hani çoK özLersin değer verirsin ya! onsuz Nefes aLamazsın derLer ya bi' anLıkmış ![]() ![]() geLip geçiyormuş herşey ![]() ![]() Şimdi kİ mutLuLuğumda anLadım ![]() ![]() Hani onunLa herşey toz pembe Dünya güzeL ![]() ![]() aşK güzeL ![]() ![]() hayat güzeL ![]() ![]() onsuz Dünya KaranLık derLer ya ![]() ![]() ![]() Sonra kİ güLmeLerimde anLadım ![]() ![]() Hani herKes der ya iLerde bunLarı hatırLayıp güLeceksin! Diye ![]() ![]() Bir teK bu Doğruymuş[/FONT] |
![]() |
![]() |
|