ağlayan adam.... |
12-26-2008 | #1 |
v_o_k_o_
|
ağlayan adam....ağlıyordu adam yanağından süzülen yaş birikerek kalbinde, yeniden taşıyordu kirpiklerinden adamın! ve "böyle olmasını istemezdim" in izini kazıyordu sanki yüzüne ağlıyordu adam ama "mecbur"du beyaz kanepede dirseklerini dayayarak geceyi giymişti sanki üzerine ve birleştirmişti yumruklarını alnında, ağır gelen başına destek tutuyordu ağlıyordu adam seviyordu ama; "mecbur"du ve bir başka evin bir başka odasında, kadın; baktığı siyah beyaz resimler ile ısınmaya çalışıyordu yatağında iki büklüm içini çeke çeke içine döke döke ağlıyordu sonra bir müzik sesi duyuldu inceden Vakit tamam seni terk ediyorum ! diye başlayıp, Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklık İncinen bir hayatın yarasıdır diye diye akıp giden yanaklardan Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan Kan tarlası gelincik şafağında diyordu adam ve dinliyordu kadın ve ağlıyordu ikisi Hoşçakal canımın içi, hoşçakal Hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal Hoşçakal iki gözüm, hoşçakal diyordu kadın ve dinliyordu adamgözyaşlarından yol yapıp sarılmışlardı birbirlerine cama düşen yağmur taneleri ayrılık zamanının geldiğini çaldı ardarda ayrıldı yolları adam ağladı kadın çok üşüdü ve perde kapandı mevsim : sonbahardı belkı bıraz sıır turunde olmasada ıdare etdın ıste yha okumanız dılegıyle
12-26-2008 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : ağlayan adam....Hiçte fena değil voko
12-26-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : ağlayan adam....Emeğinize sağlık idare edin de ne demek çok güzeldi Teşekkürler