![]() |
Yüreğime Sarıldım |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Yüreğime Sarıldım![]() Usanmadım yürek ağrımdan ![]() ![]() ![]() Kimi zaman Kirli nehirlerdi akan kıyılarımdan ![]() Çamurlu sularına boyandığım ![]() Düşler sokağıydı Kimi zaman Ruhumu harcadığım ![]() ![]() ![]() Bazen ![]() Bulut'un en ağır damlası oldu Köprülerimi yıkan Ya da Bir adım gelen gölgenin Parmak uçlarıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Denizin soluğuyla ![]() Meşe yapraklarıydı ![]() ![]() İhanet ti Kimi zaman Deliklerinden teyelleyip yüreğime ![]() Sabahın ilk ışıklarına bıraktığım ![]() ![]() ![]() Hırçın dalgalarla boğuşup ![]() Yorgun bedenimi ![]() ![]() Dökülen zamanın dallarından ![]() Yaprak gibi düştüğüm yerde Kendi yaralarımı kendim sardım ![]() ![]() ![]() Ve Tekrar Kalktım Çiy yağmurlarıyla ıslanmış ![]() Karanfil kokulu düşlerle Yeniden ses veren ![]() Yüreğime sarıldım ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yüreğime Sarıldım |
![]() |
![]() |
#2 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Yüreğime Sarıldımc0k qüzeLmş eMeqine saqLık (:
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Yüreğime SarıldımDeğerLi vaktinizi ayırıp okuduğunuz için TeşekküR edeRim:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Yüreğime SarıldımElinize sağlık sevgili suskun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*Lejyoner*
|
![]() Cevap : Yüreğime SarıldımEllerinize sağlık sevgili yöneticim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|