![]() |
Sensizlik Böyle Bir Şey İşte! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Sensizlik Böyle Bir Şey İşte!![]() [ Sensizlik böyle bir şey işte ![]() ![]() Ben tükeniyorum ![]() ![]() ![]() [ Gece olunca kaldır başını bak gökyüzüne ![]() ![]() Kaç bakışım kaldı orada ![]() ![]() ![]() Ben seni oralarda aradım ![]() ![]() Her zaman bulabileceğim ama asla seni göremeyeceğim yerlerde ![]() ![]() ![]() [Bana en yakışan rengi giyiniyorum mavi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Barış zamanında yaşadım en büyük harpleri ![]() ![]() Fırtınalarda kaç gemi batırdım ![]() ![]() Aşıklara bakmıyorum artık ![]() ![]() ![]() Yorumlayamadığım rengarenk bir tabloya bakar gibi oluyorum ![]() ![]() Bu mutluluk resimleri gerçekmi? Hepsi sahtemi ![]() ![]() İnanmıyorum artık ![]() ![]() ![]() Yaşadığım sürece gerçekti ![]() ![]() Oysa şimdi ![]() ![]() Benim gözlerim yine uzaklara dalgın ![]() ![]() ![]() Tırnaklarım avuçlarıma kan oturtmuş ![]() ![]() ![]() [ Aşka dair şarkılar çalmasın artık ![]() ![]() ![]() Yoruldum her şarkıda seni düşünmekten ![]() ![]() ![]() ![]() Derin nefesler çekiyorum içime ![]() ![]() ![]() Soluyamıyorum geriye ![]() ![]() ![]() Ne vardı bu kadar sevecek ![]() ![]() ![]() Aşk kimi güldürmüşki? Ya da ne kadar olmuşki ömrü mutluluğun ![]() ![]() Gözlerimdeki ışıltıyı yitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi yitirdim sensizlikte ![]() ![]() Her sabah yeni bir role hazırlanıyorum ![]() __________________
![]() |
Cevap : Sensizlik Böyle Bir Şey İşte! |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Sensizlik Böyle Bir Şey İşte!Elinize sağlık, harika şiirler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|