Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ailesini, birlikte, canlı, döndürüyoruz, eski, forumsinsi, günlerine

ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz

Eski 11-27-2008   #1
izmirlihuso
Icon1861

ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz

ya ben bişey farkına vardımm sitede eskisi gibiii ilgii yokk gibii konuuu larr yeniliklerr azaldııı gibii geliyoo banaaa amacım siteyii kötülemek değill sedece siz ne düşünüyonuzzz yazınnn lütfennn
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : millett bakınn bii

Eski 11-27-2008   #2
dejavu2009

hmm bence senin bakış açın değişmiş olabilir
Ama hiçbirşey eskisi gibi kalmaz hep değişir tıpkı evrim gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-27-2008   #3
fbligirl

evt bzn olablr ama eskisi gbi ddewam edio sanrm ama bende sundan skytciyim açtğm knular gzel ben beğeniorm sahsen ama kmse bakmıo baslk cekici gelmio die ama ben otrp ckici baslk arayamam mllet okusun die keyfmdende paylasm yapmıorm belki bseler vreblirim die koyuyorm öle bosa gdio açtğm knular cok snr oluyorm x@@@@@@@!!!!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-27-2008   #4
izmirlihuso

tamam senin açtın konuları özellikle okucam
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-27-2008   #5
izmirlihuso

NE BİLİMM YA BANA ÖLEE GELDİİ ESKİDENN KIPIR KIPIRR OLURDUU BU SİTEEE ESKİYİİ GERİİİ İSTİYOMM BEN VE HAZIRIMMM BUNU YAPMAYAA BANA GÖREV VERİNN YAPAYIMMMM ONLINE OLURUMM GENELLDEE
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-27-2008   #6
meLankoLik_asaLet

aynı şekilde site çook durgnlaştı ben bile öncedn ard arda konu yolluyrdm fakt ilqi görmüyodm bu da acip canımı skmaya başladı artk yolllamaz oldm
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz

Eski 11-27-2008   #7
[KAPLAN]

Geçen hafta, Değerli öğretmenimiz dejavu2009'un ailemize paylaşmış olduğu "aman danone'ye dikkat" isimli konu sebebiyle, bizzat Danono firması tarafından ailemize ihtar gönderildi Konuya belki dört beş mesaj yazılmıştı ancak firma yetkilileri bizi bu konu aracıyla bulabildi, ailemizin ilgili konu üzerindeki etkisini tarttı ve ihtar gönderme gereği duydu Bu örneği vermemin sebebi , yanıtsız görünen paylaşımların faydasız olduğu anlamına geliyor düşüncesinin ne kadar yanlış olduğudur Hedefinizde yararlı olmak, kimi zaman da eğlendirmek varsa konularınız bunları kısa ve uzun vadede olmak üzere şüphesiz gerçekleştirecektir

Ancak son zamanlarda kendini hissettiren bir sessizlik olduğu yönünde size katılıyorum Bunun şu sıralar bazı arkadaşlarımızın eğitimlerinde sınav dönemine girmiş olmasına, yetkili yetkisiz bazı kalıcı aile üyelerimizin görünürde değer verip daha sonra sebepsiz bir şekilde vedaya bile yer vermeden ayrılmasının etkileri olduğu gerçek Fakat burada başta ben olmak üzere kendimizde de suç aramalıyız Konu açıyoruz ama açılan konulara biz ne kadar ilgi gösteriyoruz ? İki seneyi aşkın bir süredir yayın hayatımıza devam ediyoruz ve bu süre içinde bana sunulan hiçbir makul öneriyi geri çevirmedim Yalnızca sorunlardan bahsetmek var olan sorunların büyümesine sebebiyet verecektir, bu durumda sorunlardan bahsederken bunlara minik önerilerde getirirsek ailemizin eski canlı günlerine döneceğine hiç şüphem yoktur

Bu konuda düşüncelerinizi burada dile getirebilirsiniz Öncelikle birbirimizi dinleyelim, yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulunalım ve bunları en kısa zamanda hayata geçirelim İstemek başarmanın yarısı olduğuna göre, bakalım ailemizin eski canlı günlerine dönmesini ne kadar istiyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-27-2008   #8
bbk

öncelikle şunu söylemek istiyorumki bu konuda forumun cansızlığını kabul ederek baştan bi hata yapmaktayız forumumuz görüldüğü gibi cansız değil nerdeyse hergün yaklaşık olarak 5 yada 6 saat online konumdayım forumdaki tek sorun üylerin aynı anda online olmaması foruma giren üye yanlız olduğunu görüp başka bi aktivite yapmakta kanımca yani aslında sadece bi zamansızlık söz konusu buda bi şans durumu yani elimizde olan bişey değil:) ama forumu canlandırmak istiyorsak bence foruma giren üye öncelikle kendi paylaşımlarına yapılan yorumları incelemeli daha sonrada diğer arkadaşlarımızın paylaşımlarına bakarak en azından bi teşekkür ederek konuya ilgisini göstermeliki paylaşım yapan üyenin isteği körelmesin ve tabiki online konumda olup forumda aktif olmakta şart sevgili kaplanın dediği gibi öncelikle hatayı kendimizde aramalıyız ve bi gayret içinde olmalıyız

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2008   #9
bonsoir

Evet arkadaşlar sitemizde bir durgunluk var ama Kaplan Bey inde dediği gibi kardeşlerimiz sınav döneminde oldukları için zaman ayıramıyorlarSitemizdeki üyelerimizin çoğu okuyan gençlerimizBiraz rahatlasınlar bakın o zaman ki coşkuyuu:38:38
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2008   #10
fbligirl

Alıntı:
izmirlihuso_1989 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tamam senin açtın konuları özellikle okucam
:38:38:38:38

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-13-2008   #11
sudenaz

evet şu aralar bir durgunluk söz konusu gerçekdenyorumları okuyunca hak verdim çünkü sınav dönemine çoktan girdik de diyebilirim ama sınavlardan sıkıldığımda veya boş kaldığımda ilk geldiğim yer okulda veya evde farketmeksizin bursası buradada bi sessizlik olunca insanın içinden gelmiyor ne yorum yazmak nede konu açmakbir yorum yazıyorum 2 saat sonra girdiğimde hala en son yazılmış yorum olarka knedi yorumumu görünce insanın şevki kırılıyor açıkcası
inşallah sınavlardan sonra sitemizin eski haline dönmesi dileğiyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-13-2008   #12
VANDETTA

Bu siteye Trabzon'lu bir siteye takılayım diye niyet ettiğim zamanlarda,bir başka siteden linkini görerek ulaştım ve açılan konuların kalitesi ve en önemlisi ki fikirlerindeki kalitesini mesajlarına yansıtan bir çok arkadaşın varlığı bu sitede kalıcı olmamı sağladıBen sitedeki durgunluğu anasayfadaki yazışma eklentisinden sonra farkettim,arkadaşlar eskisi gibi fikirlerini yazıya dökmek yerine orada nasılsınız iyimisiniz gibisinden klasik mesajlaşmaya yöneldiler,tabi buda bir alternatif eleştirmek için yazmıyorum,düşündüğümü belirtiyorum sadece
esmer_yar açtığın konuları taktir etmekle birlikte konularına ilgisiz kalalardan biri olarak belirtmek isterim ki,başlıklardan yola çıkarak çok güzel konular açıyorsun,belki konularına yorum gelmiyor ama,o konuları okuyan 10 kişiden 1 kişiye istediğin mesajı verebiliyorsan bunun karşılığını,yorum olarak değilde,dini yönden verdiğin telkinlerin karşılığını sevap olarak alıyor olman gerçekten büyük kazanç,bence aynı şekilde bıkmadan usanmadan konularına devam etmelisin,Allah senden razı olsun
Ben bu tür sitelere hep bilinçlendirme kampı olarak yaklaştım ve bu sitede okuduğum bir çok konu bana fikirde verdi ki,benimde tek amacım buydu zaten,fazla miktarda konu açamıyorum çünkü istediğim şekilde paylaşılmaya değecek konulara pek fazla denk gelmiyorum,gelincede hemen buraya ekliyorum,ayrıca yine belirtmek isterim ki,amaç az muhabbetle çok bilgi alış verişinde bulunmak olmalı o zaman niyet amacına ulaşır,o yüzden belirtilen kadar durgunluk olmasa da kaliteli paylaşımlara devam diyelim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com