Anteplilere bi soru |
12-11-2008 | #1 |
blackflow
|
Anteplilere bi soruArkadaslar antep-islahiyeliler Kürtmü acaba can alıcı bi konu cevap yazabilirmi konu hakkında bilgisi olanlar Şimdiden tşkler:sm_smile:
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek |
Cevap : Anteplilere bi soru |
12-11-2008 | #2 |
punisher
|
Cevap : Anteplilere bi sorukürtmü derken kürt gibi görünen yahudi veya ermeni toplulugumu ben orasını çözemedim konu hakkında da gerçi bilgim yok ama soru imalı sorulmuş sanırım :)
12-12-2008 | #3 |
bbk
|
Cevap : Anteplilere bi soruantepliyim ancak kürt değilim ayrıca bi şehri kürt yada arab veya laz çerkez die ayıramazsınız her ilde olduğu kadar burdada kürt var dır tabiki ama islahiye ilçesinin genelinin kürt olduğunu söyleyebilirim