bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir! |
07-17-2008 | #1 |
kezban
|
bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir!sevdaların en delisiydi bu
dirildim dinlendim buda geçti sevdaların en akıl alanıydı bu durdum düşündüm sendende vazgeçtim pişmanmışım gibi görünmesemde uzaktan benimde keşkelerim oldukca fazlaydı aslında gülücükler işe yaramazya içten olmadıkca işe yaramayan gülücüklerim vardı benim aslında dur deme vakti geldi sanırım gözyaşlarını silip devam etme vakti sana dair ne varsa attım evden belki aklıma gelmessin diye kıyamayıpta geri çıkarırım diyede özellikle diplere koydum hatıralarımızı kitabımın arasındaki gülleri beraber sectiğimiz cd leri muhabbetini yaptığımız kitaplar bile çöpte arık vazgeçme vakti geldi biliyorum kıyamasamda sana benim çöpkutum kıyamadıklarımla dolu aslında onun için pekte canmıyor artık canım senden gecme , senden vazgeçme zamanı geldi biliyorum kapıyorum gözlerimi ve seni son kez yok ediyorum bu sevda senden tek mirastı bana belki yıllar sonra hesap soracaksın neden yaptın diyeceksin ama yapmak zorundaydım,anla sen bilmezsin ben her gün batan güneste sevgiyi çöken karanlıkta sevgiliyi gördümde agladım ben her gün seninle dolastıgımız sokak aralarında adım saydımda agladım gectiğimiz yolar karşılıklı oturupta gözlerimize baktıgımız cafe hala kokumuzu taşıyor senden gecme vakti gelmiştir bu sevdanın bitiş süresi gelmiştir geride kalanlara bakmakla geçecekse ömür varsın benden geçsin farketmez ama bu sevdada bu sefer benden değil senden geçme vakti gelmiştir işte birazda bu yüzden senden vazgeçme vakti gelmiştir daha önce sana dair çok şeyden vazgeçtim ben elini tutmak,yüzüne bakmak,gözlerine dalmak bunlardan vazgeçtimde soyut bir sen kalmıştın içimde bir o yaşadı içimde ses çıkarmadım ama benim için değil kömür gözlüm senin için bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmişştir kezban çınar
07-17-2008 | #2 |
|
Cevap : bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir!canım sanki bu şiiri göndermişdin daha dmein okudum gibime geliyor=) |
Cevap : bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir! |
07-17-2008 | #3 |
kezban
|
Cevap : bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir!evet canım yaauff manyağım ben yaagaliba yetkili kişiler silebiliyır konuyurica etsem silermisiniz? |
07-17-2008 | #4 |
|
11-20-2008 | #5 |
|
Cevap : bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir!evet artık vazgeçme vakti geldi:( |
12-02-2008 | #6 |
kezban
|
Cevap : bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir!inşallah vazgeçebilirsin |
12-07-2008 | #7 |
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : bu sevdadan vazgeçme vaktim gelmiştir!eLine saqLık c0k qüSeL
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSanasöyLeyipTe redDediLmek deqiL! ~~ GİTTİN! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDumHaZırdım qiDişineKaCak zaManLar yaSıy0rdukZaMan biteCek ve sen qiDeCektinBenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTımBAŞLAYAMADIM! ~~ { __0zLém__ }
|
|