Sen Beni Hiç Sevmemişsin... |
11-29-2008 | #1 |
|
Sen Beni Hiç Sevmemişsin...sevmek; uğruna acı çekmekten mutlu olmaktır onun için döktüğün göz yaşlarından utanmamaktır tüm dünyaya meydan okumayı göze almaktır geleceği onunla yaşamaktır yanındayken özlemektir sevmek; her yolun ona çıkmasıdır her lokmada onu yutmaktır heryerde onu görmektir her ezgide onu duymaktır sevmek; karlar arasında onu düşünerek ısınmaktır rüyalarda görmek umuduyla onun hayaliyle uyumaktır herkesi o sanmaktır SEN kendi uğruna bile acı çekmekten korkmuşsun bedenin için döktüğün göz yaşlarından bile utanmışsın sen kendini bile karşına almamışsın sen bugünü bile yaşamamışsın beni uzaktayken bile özlememişsin SEN girdiğin her yolun yarısından dönmüşsün her lokmayı yutmadan kusmuşsun heryere görmekten yoksun bakmışsın her ezgiyi önemini sezmeden, öylesine dinlemişsin SEN ısınmak için kalın giyinmeyi tercih etmişsin rüyalardan korkarak uykusuz geceler geçirmişsin ben ki bunların tam aksini düşünerek bağlandım sana! sevdim seni! gerçekten sevdim! ama sen korktun: beni sevmekten korktun! insanlardan korktun! hayallerden korktun! senin sayende bende kendimden korkuyorum! sana dönmekten birgün sana bakarken kendimi kaybedip ölümüne sarılmaktan önünde diz çöküp bağırarak af dilemekten korkuyorum! ve bu duruma düştüğüm gün kafama sıkacağım gündür! İMKANSIZ OLDUĞUNU BİLE BİLE SEVDİM SENİ KENDİMDEN BİLE KISKANDIM ANLATMADIM KİMSEYE SENİ SONUNUN BÖYLE OLCAĞINI BİLE BİLE SEVDİM SENİ HAYALLER KURDUM HEP BİRGÜN SENDE SEVERSİN DİYE BENİ HANİ HAYKIRSAM SANA OLAN SEVGİMİ DAĞLAR YERİNDEN OYNAR DENİZLERİN ORTASINDA YANGINLAR BAŞLAR HANİ HAYKIRSAM SANA OLAN SEVGİMİ GÜNDÜZLERE KARANLIK ÇÖKER DÜNYA BİLE BİR BAŞKA DÖNER ŞİMDİ BEN SENSİZLİGİMİ YAŞIYORUM NE ZAMAN RESMİNE BAKSAM AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ TUTUYORUM OLMUYOR İŞTE YAPAMIYORUM SENİN OLDUĞUN BU DÜNYADA SENSİZ YAŞAYAMIYORUM SONUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLE BİLE SEVDİM SENİ EĞER BİRGÜN DUYARSAN SANA OLAN SEVGİMİ SAKIN KIZMA BANA BEN ZATEN KAYBETMİŞİM BENLİĞİMİ |
|