Ya Resul Seni Sevdim... |
11-28-2008 | #1 |
|
Ya Resul Seni Sevdim...Bir ezgide bulduğum, Soluduğum, Taddığım, Yaşadığım Uzaklara gitmek istiyorum bugün, Çok uzaklara Uzakları yaşamak istiyorum bugün, Çok uzakları Ne O akınzen Bugün yine hoş hülyalardamısın, Uzaklara bir el atımı kadar yakınlardamısın Alıp götüren ezgiyi dinlerken, Gözlerime yaş dolmuşken, Sevgin tüm benliğimi, içimi kaplamışken Ne Ebu bekir gibi sevebildim seni, Ölüme yolculuk ettim Ne Ömer gibi sevebildim seni, Hükmünle hükmetmeyen münafığın kellesi vurdum Ne Osman gibi sevebildim seni, Meleklerin bile haya ettiği hayalı insan gibi Ne Ali gibi sevebildim seni, Uğruna tereddüd etmeden, yataklara yattığım Ahir zamanda, Günahkar bir ümmetin gibi sevdim Hatalarımla günahlarımla, isyanlarımla, Ama sevdim Ya Resul Seni Sevdim Döndüm baktım kendime, Günahlardan başka bir şey bulamadım, Kara bir yürekten başka bir şey göremedim Ey sevgililerin sevgilisi, Ey yücelerin yücesi, Ey Ahirzaman nebisi, Ben seni böyle sevdim, Ne elim elime, Ne gözün gözüme, Ne yüzün yüzüme değmeden, Siyahlar içinde, Pazarın sonunda, Ahir zamanın en fitne anlarında, Dünya Ateşler içinde, Çayır çayır yanarken, Yangının en şiddetli yerinde sevdim Ne Bilal habeşi gibi sevebildim seni, Değil kızgın kayalar, cehennem ateşleri konsa idi üzerime vazgeçmezdim davamdan Ne Hamza gibi sevebildim seni, Dalıpta küffarın içine, cansa feda yoluna dedim Ne Üveys gibi sevebildim seni, Sevmenin imtahanını yaşayan, seni görmesi yasak olan, Ama, batıni her an yanında olan Ne Zeyd gibi sevebildim seni, Anam babam atam akrabalarımı değişmediğim Ahir zamanda, Günahkar bir ümmetin gibi sevdim Hatalarımla günahlarımla, isyanlarımla, Ama sevdim Ya Resul Seni Sevdim Bir ezgide bulduğum, Soluduğum, Taddığım, Yaşadığım Uzaklara gitmek istiyorum bugün, Çok uzaklara Uzakları yaşamak istiyorum bugün, Çok uzakları |
Cevap : Ya Resul Seni Sevdim... |
11-28-2008 | #2 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Ya Resul Seni Sevdim...Ahir zamanda, Günahkar bir ümmetin gibi sevdim Hatalarımla günahlarımla Ama sevdim Ya Resul Seni Sevdim Çok anlamlı bi yazıymışBu sözde kendimi buldum:)Emeğine saglık sevgili Sudenaz
11-28-2008 | #3 |
|
Cevap : Ya Resul Seni Sevdim...seninde okuyan gözlerine sağlık sevgili Gökkuşağı |
|